Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap incidència greu a Blanes a causa del vent o el temporal de mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2018 04:19:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap incidència greu a Blanes a causa del vent o el temporal de mar

Policia Local i Protecció Civil de Blanes han intervingut en casos molt puntuals, necessitant el suport dels Bombers generalment per retirar elements volàtils despresos d’edificis

El fort vent que ha començat a bufar amb molta intensitat a quarts de cinc de la matinada d’avui ha estat el què ha provocat més conseqüències destacables aquest dimecres a Blanes, cap d’elles de gravetat. Les fortes ratxes que s’han assolit al llarg del dia han causat que els efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes hagin hagut de fer diverses intervencions al llarg del matí.


En altres casos, s’ha hagut de requerir la presència dels Bombers de la Generalitat, majoritàriament per retirar elements volàtils que s’havien desprès d’edificis, com per exemple al quart pis d’un habitatge situat al Carrer Girbau, a tocar del Passeig de Mar. Algunes làmines d’una persiana s’havien desprès i la resta amenaçaven de caure al carrer, amb el conseqüent perill que això significava pel pas de vianants.


Per aquest motiu, mentre efectius de la Policia Local de Blanes s’encarregaven de tallar alternativament el pas de vehicles, així com barrar el pas de vianants al carrer afectat, els Bombers han retirat les làmines restants amb l’ajut de l’escala telescòpica. Altres intervencions han estat per treure rajoles i altres tipus d’elements volàtils que també amenaçaven de caure al carrer arrossegats pel vent, així com per retirar un arbre caigut parcialment sobre un vial.


En canvi, el temporal de mar que també ha afectat Blanes durant les darreres hores no ha causat cap alteració a destacar. De fet, ha estat de molt menor intensitat en relació als darrers que van haver al mes de març, quan tampoc no van suposar més alteració que la sorra acumulada sobre el passeig i inundacions puntuals.


Inspecció Camí de Ronda
En aquest darrer sentit, a primera hora de la tarda Protecció Civil ha fet una nova inspecció arran de mar i ha pogut comprovar que el tram final de l’Avinguda Vila de Madrid estava inundada, com sol passar cada vegada que hi ha temporal de mar i pluja combinades. Els efectius de seguretat també han comprovat in situ els efectes del vent i el temporal al primer tram del Camí de Ronda de Cala Bona reobert al públic fa tot just un mes, verificant que no hi ha hagut cap mena de desperfecte.
Data de realització: 04/11/2018 | Data de la darrera actualització: 04/11/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300