Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Marion Harper Trio enceta aquest divendres 4 de maig el XXVII Cicle de Concerts Música a l’Esperança de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/01/2018 12:30:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Marion Harper Trio enceta aquest divendres 4 de maig el XXVII Cicle de Concerts Música a l’Esperança de Blanes

El cicle continuarà els següents divendres del mes de maig amb Benguelê (‘Choro’ brasiler), Gatticattivi (un duet de guitarres) i Quartet Gloria amb ‘Clàssics (i no tan clàssics) populars’

Fidel a la seva cita que s’acosta ja a les tres dècades de vida, l’Associació Cultural Amics de “Música a l’Esperança” ha organitzat un nou cicle que, com és habitual, se celebra cada any coincidint amb els divendres del mes de maig amb atractives propostes, aptes per a complaure un ample públic, amb un programa eclèctic i marcat per la qualitat dels músics convidats. Aquesta vegada, el XXVII Cicle de Concerts Música a l’Esperança s’encetarà divendres vinent, 4 de maig, amb Marion Harper Trio, que presentarà el seu darrer disc Hydrangea.


La música de Marion Harper enceta aquest 2018 el cicle
Fotografia: Lleida.com
El cicle es completarà els següents i consecutius divendres de maig amb tres altres propostes igualment seductores. Així, el divendres dia 11 serà el torn de Benguelê (‘Choro’ brasiler) format per Néstor López (saxòfon), Marcel Vallès (guitarra), Rocco Papia (guitarra de 7 cordes) i Jonas Santana (pandeiro). El dia 18 serà el torn de Gatticattivi, format per les guitarres de Caterinangela Fadda i Carlo Doneddu.


"Benguelê", l'11 de maig a la Capella de l'Esperança
Finalment, el cicle es tancarà el 25 de maig amb Quartet Gloria i els seus Clàssics (i no tan clàssics) populars amb Zhana Ivanova Vasileva (piano), Natalia Ursataya (violí), Olga Casado (Violí) i Vitalii Karpov (viola). Com és habitual, tots quatre concerts s’allotjaran a l’espai que dóna nom al cicle, la capella de l’Esperança, a les 10 de la nit, i el preu de l’entrada és de 10 €.

Marion Harper Trio presenta el seu disc Hydrangea

El concert que estrenarà el XXVII Cicle de Concerts Música a l’Esperança tindrà enguany un regust inconfusiblement blanenc. Marion Harper, filla d’anglès i uruguaiana, va néixer a Uruguai i quan tenia sis anys va venir a Hostalric, on el seu treball de recerca de batxillerat va tractar sobre la gravació d’una maqueta. El seu turo, Xavier Lluna, li va presentar el blanenc Aleix Iglesias, de Luup Records, qui es va convertir en el seu productor.


Actuació de Marion Harper a la Sala Bikini de Barcelona
Imatge: YouTube
D’aquí va sorgir Seasons, un EP de presentació, seguit l’any 2015 pel seu primer CD, Cotton Candy, que va estrenar al Foyer del Liceu i va presentar oficialment a la sala Bikini de Barcelona, plena a vessar de públic blanenc i envoltada de músics d’igual procedència. Aquesta seva primera incursió discogràfica, a banda de dur-la per una gira contínua fins a finals del 2016, li va significar ser reconeguda amb el Premi Descobertes 2016 pel Festival STRENES de Girona, i una nominació a la Millor Artista Revelació als Premis ARC.


Imatge: YouTube
L’any 2017 va publicar el seu segon àlbum Hydrangea, un disc que els entesos qualifiquen com el més personal que ha signat fins al moment, amb cançons que parlen de la pèrdua, de l’amor i de la mort. El concert que oferirà aquest divendres 4 de maig a Blanes serà en format trio, un mesura més íntima pensada per espais especials com la Capella de l’Esperança, i per això l’acompanyaran els músics blanencs Aleix Iglesias i Joan Vissi.
Data de realització: 05/01/2018 | Data de la darrera actualització: 05/01/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300