Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté tres dones ‘in fraganti’ acusades de robatori amb força en dos pisos del centre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/04/2018 05:09:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes deté tres dones ‘in fraganti’ acusades de robatori amb força en dos pisos del centre

Són tres dones d’origen croat que se sospita que pertanyen a una banda organitzada dedicada a aquest tipus de delictes, i amb antecedents en d’altres poblacions d’arreu de l’estat

La tarda d’avui divendres o demà dissabte al matí, en funció de com s’acabi decidint, passaran a disposició judicial les tres dones que van ser detingudes el migdia d’ahir per efectius de la Policia Local de Blanes. Els fets van tenir lloc pels volts de les 12 del migdia d’aquest passat dijous 3 de maig, quan un veí de l’edifici situat al Passeig de Dintre, al centre del municipi, va sentir sorolls estranys que el van alertar.

Al mirar pel forat de l’escala interior de l’edifici, va veure tres dones amb un comportament estrany que el van fer sospitar. Per això, va pujar fins la quarta planta on havia sentit els sorolls i va comprovar que algú havia rebentat la porta de dos pisos. Va ser llavors quan les tres dones amb aspecte de ser estrangeres van empentar-lo i van arrencar a córrer escales a vall.


Edifici on es va cometre el doble robatori amb força
Enlloc de sortir per la porta d’accés principal, les fugitives van seguir baixant les escales i van anar a parar al soterrani, que no te sortida exterior. Per la seva banda, el veí que havia sortit en persecució rere d’elles, al veure que estaven atrapades, va tancar la porta del soterrani i va sortir al carrer, demanant a crits que vingués la policia. Paral·lelament, una altra veïna ja havia trucat a la Policia Local de Blanes, que va arribar al lloc dels fets poc després.

Una banda organitzada dedicada a robatoris amb força

Els agents de la Policia Local van identificar les tres dones que havien quedat atrapades al soterrani, i posteriorment van comprovar que efectivament hi havia dos pisos amb les portes rebentades, i el seu interior regirat de dalt a baix. Després d’avisar als inquilins dels dos habitatges, aquests van inspeccionar-los i van informar que se’ls havien sostret joies i diners en metàl·lic.

La patrulla que havia acudit al lloc dels fets va registrar el soterrani on havien quedat tancades les tres dones, i van trobar tres bosses amagades, a l’interior de les qual hi havia una 50ena de peces de joieria: arracades, braçalets, anells, etc. En canvi, els diners en efectiu –tots dos inquilins van declarar que tenien 500 € cadascun- no es van poder localitzar. Tan sols es va poder comprovar que una de les tres dones –escorcollada per una agent policial- duia un bitllet de 50 €.


Tot i que posteriorment es va continuar registrant el soterrani per intentar localitzar els diners en metàl·lic, la recerca va ser infructuosa. La Policia Local va lliurar les tres detingudes a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, on se’ls va prendre declaració i van quedar retingudes a l’espera de passar a disposició judicial. Les tres dones són d’origen croat i el seu domicili el tenen localitzat a Vinaròs (País Valencià), se sospita que pertanyen a una banda organitzada dedicada a cometre robatoris amb força, i compten amb nombrosos antecedents per haver comès delictes similars en d’altres poblacions tant de Catalunya com de l’estat espanyol.Data de realització: 05/04/2018 | Data de la darrera actualització: 05/04/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300