Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 500 joves s’informen sobre opcions del seu futur acadèmic a la VI Jornada d’Orientació de La Selva II


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/07/2018 10:27:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOMés de 500 joves s’informen sobre opcions del seu futur acadèmic a la VI Jornada d’Orientació de La Selva II

Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics La Selva II, es van fer 21 xerrades de 45’ minuts simultàniament en tres espais per informar sobre els cicles formatius de grau mitjà i FIAP-PFI

No hi ha cap mena de dubte que un dels moments més decisius per a una persona és quan ha d’escollir quins estudis, quin futur acadèmic vol emprendre. Per això, per ajudar els joves a poder triar, aquests dies s’organitzen jornades i sessions obertes als centres educatius i/o de suport en aquesta matèria.


Jornada d'Orientació al CRP La Selva II, divendres 4 de maig
Una de les més interessants ha estat la VI Jornada d’Orientació de Formació Professional que va tenir lloc aquest passat divendres al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) La Selva II amb seu a Blanes. Més de 500 nois i noies van poder informar-se sobre les diferents opcions que tenen al seu abast, a través d’una maratoniana jornada que es va fer a partir de les 9 del matí i que es va allargar, de manera ininterrompuda, fins quarts de 3 del migdia.

21 xerrades programades simultàniament en 3 espais del CRP La Selva II

Al llarg de sis hores, es van programar 21 xerrades de 45 minuts cadascuna d’elles sobre els cicles formatius de grau mitjà i FIAP-PFI, desenvolupades de manera simultània en tres espais del Servei Educatiu de La Selva II: les sales Cala Bona, Treumal i Giverola. Com és habitual, la jornada va ser especialment fructífera pels joves, que van poder informar-se i preguntar els dubtes que poguessin tenir amb els professors que els van explicar les diferents opcions.


Les famílies professionals de què es va informar van ser les següents: Sistemes Microinformàtics; Cuina/Serveis de Restauració; Comerç; Elaboració de Productes Alimentaris; Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques; Atenció a Persones amb Dependències; Cures d’Auxiliar d’Infermeria; Sistemes Microinformàtics; Gestió Administrativa i Gestió Administrativa d’Àmbit Jurídic; Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural; Indústries Alimentàries: Forneria, Pastisseria i Confiteria; Cuina / Serveis de Restauració; Tècniques Esport. Vela / Busseig; Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme; i Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural / Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme.


D’altra banda, també es va informar sobre Programes de Formació i Inserció (PFI) i Programes de Formació i Aprenentatge Professional (FIAP). Més concretament es va parlar de dues opcions: Pintura i Auxiliar de Muntatges d’Instal·lacions d’Electricitat, Aigua i Gas. Els respectius instituts i centres educatius on s’imparteixen aquests coneixements estan ubicats en quatre poblacions selvatanes: Blanes, Lloret, Vidreres i Hostalric. A Blanes són els Instituts Sa Palomera, Serrallarga i S’Agulla; a Lloret l’Institut Rocagrossa i l’Institut Ramon Coll i Rodés; a Hostalric l’Institut Vescomtat de Cabrera; i finalment també hi ha l’Institut de Vidreres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/07/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300