Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viurà divendres vinent la cloenda de la campanya ‘Dansa a les Escoles’ amb l’Esbart Joaquim Ruyra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/29/2018 06:47:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viurà divendres vinent la cloenda de la campanya ‘Dansa a les Escoles’ amb l’Esbart Joaquim Ruyra

L’acte aplegarà al Passeig de Mar 1.500 alumnes dels 10 centres educatius del municipi, 50 d’ells són del Centre d’Educació Especial Ventijol, com a experiència de dansa inclusiva

Aquest proper divendres 1 de juny a partir de les 10 del matí el Passeig de Mar esdevindrà en un gran escenari de ball, a través de l’acte de cloenda de la campanya ‘Dansa a les Escoles’. Participaran 1.500 alumnes de primer a quart d’infantil que pertanyen a 10 centres educatius de la vila, 50 d’aquests dansaires pertanyen al Centre d’Educació Especial Ventijol, com a experiència de dansa inclusiva.


Imatge aèria de la II Cloenda de la campanya "Dansa a les Escoles"
Organitzat per tercer curs consecutiu per l’Esbart Joaquim Ruyra, l’objectiu és donar a conèixer un patrimoni i una manera d’entendre la tradició d’arreu dels Països Catalans, a través de les seves danses i melodies més representatives. D’altra banda, també posa a l’abast de mestres i alumnes un seguit de material que es pot utilitzar com a eina pedagògica, per a psicomotricitat, llenguatge musical, llengua i altres tipus d’aplicacions.

Es tracta d’un recurs que es posa des de fa tres anys a l’abast de totes els centres educatius del municipi, coordinat a través de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Blanes. Els 10 centres educatius que han participat en l’experiència són les escoles Carles Faust, Sa Forcanera, Quatre Vents, Napoleó Soliva, Pinya de Rosa, Mossèn Joan Batlle, els Col·legis Cor de Maria i Santa Maria, així com el Centre d’Educació Especial Ventijol.


Els nois i noies interpretaran les danses que han compartit enguany a les aules, i que podran gaudir com espectadors d’excepció pares i mares, amics i familiars. Es tracta d’una activitat en què col·laboren de manera molt activa els mestres i personal docent dels respectius centres educatius amb una implicació sense la qual no seria possible dur a terme l’activitat.
Data de realització: 05/29/2018 | Data de la darrera actualització: 05/29/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300