Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 22è Homenatge a la Gent Gran de Blanes reuneix més de 1.000 persones en un acte festiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/04/2018 10:28:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granEl 22è Homenatge a la Gent Gran de Blanes reuneix més de 1.000 persones en un acte festiu

Una carpa de grans dimensions va allotjar ahir la vetllada farcida d’actuacions d’entitats artístiques de gent gran, així com una distinció als matrimonis que celebren els 50 anys de casats

Blanes ha celebrat un any més un dels esdeveniments més tradicionals, que enllacen amb la historia recent i pretèrita de la vila. El nou format de la festa, recuperada fa més de dues dècades, ja ha superat la vintena, i ahir diumenge es va festejar el 22è Homenatge a la Gent Gran, una vetllada que va aplegar més d’un miler de persones a una carpa de grans dimensions alçada a l’esplanada del costat dels antics camps de futbol d’Els Pins.


L'alcalde, regidors i regidores, representants
de les entitats i els tres matrimonis homenatjats per les Noces d'Or
Fotografies: Herminio Martino
L’alcalde de Blanes i regidor d’Acció Social, Mario Ros, va encapçalar la celebració acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com de representants de les entitats que any rere any col·laboren en l’organització de l’esdeveniment. La festa l’organitza el Departament d’Acció Social del consistori blanenc, conjuntament amb diverses entitats de la vila.

Són l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Cívic Benet Ribas, l’Associació de Pre-Jubilats i Pensionistes de la Casa del Mar, l’Associació del Voluntariat Blanenc i el Grup Miratge de la Casa d’Ardales de Blanes. Sense la seva aportació no seria possible que, una vegada més, tot plegat fos un èxit tant d’assistència com de contingut de la vetllada.

La gent gran de Blanes, protagonista de l’esdeveniment

El plat central de la festa van tornar a ser les diferents intervencions que van oferir els mateixos protagonistes de l’homenatge, la gent gran de Blanes. Així, el seguit d’actuacions i varietés que es van anar succeint dalt l’escenari es van encetar amb una Desfilada de Vestits de Paper, seguida per un número de Ball Modern, una actuació inspirada en les Mexicans Nights, Sardanes, Ball Country, Jotes castellano-manxegues, i finalment Sevillanes.


Els artistes de les diferents entitats que un any més han col·laborat en la festa van omplir l’escenari amb cants i balls que van fer les delícies de tots els espectadors, alguns d’ells acompanyats d’amics i familiars que no es van voler perdre l’ocasió d’acompanyar-los. Totes les actuacions, així com els principals moments de la festa van comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció que els va anar introduint, l’actor Pau Murner, qui li va conferir un punt afegit d’animació encomanadís.

Reconeixement als matrimonis que celebren 50 anys

Un cop enllestides les actuacions, va arribar un dels moments culminants que cada any hi ha a l’Homenatge a la Gent Gran de Blanes. Es tractava de lliurar un reconeixement especial en forma de placa commemorativa a diverses parelles del municipi que durant aquest 2018 celebren els 50 anys de casats, les Noces d’Or. Enguany han estat tres, formades per:
    § Antonio Pano Castellet i M. Pilar Huguet Sala
    § Eutimio Fumanal Castro i Dolores González Merchán
    § Francisco Cáliz Ruiz i Aracelil Roldán López

Després, també es van entregar sengles obsequis a les entitats que han col·laborat en l’organització de l’homenatge d’enguany: el Casal Cívic Benet Ribas, la Llar de Jubilats de la Casa del Mar, l’Associació del Voluntariat Blanenc i grup Miratge de la Casa d’Ardales. L’alcalde de Blanes, acompanyat de regidors i regidores del consistori, es van encarregar de lliurar els reconeixements.


Ball per tancar la Festa d'Homenatge
Precisament les paraules del batlle, Mario Ros, van tancar aquesta primera part de l’homenatge, perquè tot seguit vingués una segona part que res tenia a envejar a la primera. Va ser llavors quan es va servir un berenar i un ball de fi de festa amb música en viu, en una animada vetllada que es va allargar fins quarts de 9 de la nit.Data de realització: 06/04/2018 | Data de la darrera actualització: 06/04/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300