Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes va bullir d’activitats dissabte amb motiu del ‘TastABlanes’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2018 11:00:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes va bullir d’activitats dissabte amb motiu del ‘TastABlanes’

L’ABBC va promoure ‘Venem a la Fresca’, L’Escola de Música del Col·legi Santa Maria va oferir un concert dissabte al matí, i durant tot el dia va haver una exposició de Bonsais a l’aire lliure

Al llarg de tot el dissabte també va haver un altre dels eixos destacats del TastABlanes, l’activitat Venem a la Fresca impulsada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. A diferència de les jornades que es fan al llarg de l’any de La Botiga al Carrer, l’experiència va consistir en què les botigues participants van treure a l’exterior dels respectius establiments algun reclam per convidar la gent i passejants que entressin a interessar-se per algun dels productes que s’hi oferien.


Per això, es va fer una decoració especial fora de l’aparador, així com articles seleccionats davant dels locals durant tot el dissabte. Es van fer promocions concretes de productes de qualitat oferint el què és marca de la casa dels petits botiguers: una atenció personalitzada per poder aconsellar el què el client estava buscant al entrar-hi. L’objectiu també s’ha acomplert en aquest cas: afegir un toc festiu al carrer i a les botigues, convidant a entrar-hi.

Música amb l’Escola del Col·legi Santa Maria i altres al·licients

Dissabte al matí l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria va oferir un complert concert a l’aire lliure a la Plaça d’Espanya que va congregar un bon nombre de públic al llarg de les tres principals parts de què va constar. Així, en primer lloc van actuar alumnes de cant, després va fer-ho la Coral de l’Escola, i finalment diversos combos amb instrumentistes.


Concert de l'Escola de Música del Col·legi Santa Maria
El concert va ser també una manera de celebrar el fi de curs, després que fa uns dies ja se’n va fer un altre coincidint amb el proper acabament del curs escolar. Els aplaudiments als diferents cantors i músics que van anar succeint-se dalt l’escenari van ser constants, així com variada també va ser la música que va anar omplint la vetllada matinal. Els directors musicals dels grups de cant i instruments són Noèlia Mora per un costat, i Esteve Dalmau i Toni Pujol per l’altre.


Exposició i Concurs de Bonsais
Un altre dels al·licients que es va poder gaudir durant tota la jornada del dissabte va ser una exposició i concurs de bonsais que es va allotjar a la Plaça Solidaritat, igual que en anteriors edicions ja s’havia fet en aquesta mateixa localització. Organitzada amb el suport de l’Associació de Bonsais Masia de Can Florenci, el públic que s’hi va acostar va tenir l’oportunitat de poder admirar exemplars que competien en vius colors i extravagants formes.Data de realització: 06/10/2018 | Data de la darrera actualització: 06/10/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300