Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Finalitza el programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil 2017 a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2018 04:58:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CONVENI_INSERCIO_LABORALFinalitza el programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil 2017 a Blanes

S’han contractat cinc joves durant sis mesos a jornada completa, ubicats a diferents serveis i dependències municipals

El passat 29 de maig van finalitzar els cinc joves contractats per l’Ajuntament de Blanes en el marc del programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil 2017, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Servicio Público de Empleo Estatal, la Generalitat de Catalunya i Iniciativa d’Ocupació Juvenil/Fons Social Europeu. Aquesta política activa d’ocupació contempla la contractació durant sis mesos a jornada completa de joves beneficiaris de la Garantia Juvenil, que tenen entre 16 i 29 anys d’edat.Fotografia d'Arxiu: l'alcalde de Blanes, Mario Ros,
donant la benvinguda a les persones de diferents programes d'ocupació i formació laboral
Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats, a més a més de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i constar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, han d’acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior. Una altra opció són els títols oficialment reconeguts com a equivalents, o bé un certificat de professionalitat que els habilitin per a l’exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Els joves que han estat contractats per l’Ajuntament de Blanes han estat ubicats en diferents serveis i dependències municipals. Hi ha hagut un llicenciat en Belles Arts a l’Arxiu Municipal; un pedagog i una educadora al Departament d’Educació; un informàtic a Serveis Tecnològics; i un graduat en Ciències Ambientals al Departament de Residus. Durant el període de contractació han rebut acompanyament a la inserció, així com orientació laboral. Després de finalitzar-lo, tres dels cinc joves s’han inserit laboralment en sectors relacionats amb la seva formació i experiència laboral.Data de realització: 06/13/2018 | Data de la darrera actualització: 06/13/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300