Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer Fundaciˇ de Blanes farÓ diumenge la 16a Festa dels Contes de Sant Joan


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 06/21/2018 09:39:37 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer Fundaciˇ de Blanes farÓ diumenge la 16a Festa dels Contes de Sant Joan

La vetllada comenšarÓ a les 7 de la tarda el diumenge 24 de juny i s’allotjarÓ al JardÝ BotÓnic Marimurtra. Diversos narradors i rondallaires faran passar una estona entretinguda a la canalla

Fidel a la seva tradiciˇ encetada aviat farÓ dues dŔcades, diumenge vinent coincidint amb la festivitat de Sant Joan Blanes viurÓ una vetllada molt especial, on petits i grans per˛ especialment la canalla seran els principals protagonistes. Es tracta de la 16a Festa dels Contes de Sant Joan, que organitza Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer Fundaciˇ de Blanes.


Final de Festa dels Contes de Sant Joan 2017
La festa tindrÓ lloc diumenge vinent a partir de les 7 de la tarda en un dels racons mÚs emblemÓtics del JardÝ BotÓnic Marimurtra, el Templet de LinnÚ. GrÓcies a la Fundaciˇ Carl Faust, que colĚlabora per sisŔ any consecutiu en l’experiŔncia. Per aix˛, es permetrÓ l'accÚs a les famÝlies que vulguin participar en aquest acte.

Festa a benefici d’Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer Fundaciˇ

El quŔ es vol Ús difondre informaciˇ sobre els serveis d’atenciˇ i investigaciˇ que realitza Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer Fundaciˇ, tant per a la mainada que estÓ hospitalitzada rebent tractament, com per als seus familiars. Alhora, tambÚ es recaptaran diners a travÚs de la venda de material de la fundaciˇ, aixÝ com amb el berenar que s’ofereix per tancar la festa.


Joan Torner, president d'Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer
Fundaciˇ, donant la benvinguda a tots els assistents
Tot aix˛ a travÚs d’una entretinguda sessiˇ de contes a cÓrrec de voluntaris i voluntÓries de Blanes, rondallaires i convidats especials. Intercalats entre conte i conte, hi haurÓ uns breus interludis musicals a cÓrrec de professors i alumnes d’una escola de m˙sica de Blanes. La Festa dels Contes de Sant Joan sempre inclou d’altres alĚlicients afegits que garanteixen que el p˙blic de totes les edats que hi assisteix passi una estona molt entretinguda. L’any passat un d’aquests ingredients va ser la participaciˇ per sorpresa del grup de Manaies Iuniores de Blanes, que enguany tornaran a formar part de la festa.

Contes, m˙sica i animaciˇ durant una hora

Tot plegat, la 16a Festa dels Contes de Sant Joan s’espera que s’allargui una hora aproximadament. ComenšarÓ el proper diumenge 24 de juny a partir de 2/4 de 7 de la tarda, quan s’obrirÓ la porta d’accÚs que dˇna al tercer jardÝ per arribar de manera mÚs directa al Templet de LinnÚ. La sessiˇ de contes, m˙sica i animaciˇ comenšarÓ a les 7, i s’allargarÓ fins les vuit del vespre.


La vetllada es tancarÓ amb un berenar amb coca i refrescos que se serviran a la Plaša de Goethe, i que cada any cedeixen diversos colĚlaboradors. Per accedir des del centre de Blanes fins al JardÝ BotÓnic Marimurtra els qui no disposin de vehicle propi tenen l’oportunitat d’arribar-hi utilitzant els autobusos Jardinera, que surten des de la Plaša Catalunya cada Ż hora i fan una sola aturada a la zona del Port abans d’arribar al seu destÝ. El darrer servei es farÓ a 2/4 de 9 de la nit, coincidint amb l’hora prevista perquŔ acabi el berenar.


Els Manaies Iuniores de Blanes, que participaran
enguany per segona ediciˇ consecutiva
Per a l’organitzaciˇ dels Contes de Sant Joan Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer Fundaciˇ compta amb la colĚlaboraciˇ del JardÝ BotÓnic Marimurtra, l’Ajuntament de Blanes, la Parr˛quia Santa Maria, l’Associaciˇ Manaies de Blanes, el Rotary Club Blanes Costa Brava Sud, aixÝ com diversos voluntaris i altres empreses i institucions.
Data de realitzaciˇ: 06/21/2018 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 06/22/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300