Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació de Blanes farà diumenge la 16a Festa dels Contes de Sant Joan


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/21/2018 09:39:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ContesSantJoanAmics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació de Blanes farà diumenge la 16a Festa dels Contes de Sant Joan

La vetllada començarà a les 7 de la tarda el diumenge 24 de juny i s’allotjarà al Jardí Botànic Marimurtra. Diversos narradors i rondallaires faran passar una estona entretinguda a la canalla

Fidel a la seva tradició encetada aviat farà dues dècades, diumenge vinent coincidint amb la festivitat de Sant Joan Blanes viurà una vetllada molt especial, on petits i grans però especialment la canalla seran els principals protagonistes. Es tracta de la 16a Festa dels Contes de Sant Joan, que organitza Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació de Blanes.


Final de Festa dels Contes de Sant Joan 2017
La festa tindrà lloc diumenge vinent a partir de les 7 de la tarda en un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra, el Templet de Linné. Gràcies a la Fundació Carl Faust, que col·labora per sisè any consecutiu en l’experiència. Per això, es permetrà l'accés a les famílies que vulguin participar en aquest acte.

Festa a benefici d’Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació

El què es vol és difondre informació sobre els serveis d’atenció i investigació que realitza Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació, tant per a la mainada que està hospitalitzada rebent tractament, com per als seus familiars. Alhora, també es recaptaran diners a través de la venda de material de la fundació, així com amb el berenar que s’ofereix per tancar la festa.


Joan Torner, president d'Amics Joan Petit-Nens amb Càncer
Fundació, donant la benvinguda a tots els assistents
Tot això a través d’una entretinguda sessió de contes a càrrec de voluntaris i voluntàries de Blanes, rondallaires i convidats especials. Intercalats entre conte i conte, hi haurà uns breus interludis musicals a càrrec de professors i alumnes d’una escola de música de Blanes. La Festa dels Contes de Sant Joan sempre inclou d’altres al·licients afegits que garanteixen que el públic de totes les edats que hi assisteix passi una estona molt entretinguda. L’any passat un d’aquests ingredients va ser la participació per sorpresa del grup de Manaies Iuniores de Blanes, que enguany tornaran a formar part de la festa.

Contes, música i animació durant una hora

Tot plegat, la 16a Festa dels Contes de Sant Joan s’espera que s’allargui una hora aproximadament. Començarà el proper diumenge 24 de juny a partir de 2/4 de 7 de la tarda, quan s’obrirà la porta d’accés que dóna al tercer jardí per arribar de manera més directa al Templet de Linné. La sessió de contes, música i animació començarà a les 7, i s’allargarà fins les vuit del vespre.


La vetllada es tancarà amb un berenar amb coca i refrescos que se serviran a la Plaça de Goethe, i que cada any cedeixen diversos col·laboradors. Per accedir des del centre de Blanes fins al Jardí Botànic Marimurtra els qui no disposin de vehicle propi tenen l’oportunitat d’arribar-hi utilitzant els autobusos Jardinera, que surten des de la Plaça Catalunya cada ½ hora i fan una sola aturada a la zona del Port abans d’arribar al seu destí. El darrer servei es farà a 2/4 de 9 de la nit, coincidint amb l’hora prevista perquè acabi el berenar.


Els Manaies Iuniores de Blanes, que participaran
enguany per segona edició consecutiva
Per a l’organització dels Contes de Sant Joan Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació compta amb la col·laboració del Jardí Botànic Marimurtra, l’Ajuntament de Blanes, la Parròquia Santa Maria, l’Associació Manaies de Blanes, el Rotary Club Blanes Costa Brava Sud, així com diversos voluntaris i altres empreses i institucions.



Data de realització: 06/21/2018 | Data de la darrera actualització: 06/22/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300