Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup Kedem Teatre de Blanes estrena una nova producció, el musical ‘Planeta Zeta’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2018 03:41:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El grup Kedem Teatre de Blanes estrena una nova producció, el musical ‘Planeta Zeta’

L’obra recent estrenada barreja ciència ficció i bon humor, i la protagonitzen els actors i actrius de l’entitat que dóna suport a persones adultes amb discapacitats intel·lectuals i físiques

Aquests últims mesos estant sent de frenètica activitat pels actors i actrius del grup de teatre de l’Associació Kedem? de Blanes. Si tot just fa un mes estrenaven amb tot el rigor i fastuositat de les gales de Hollywood la seva primera incursió en el món cinematogràfic amb el curtmetratge La Plantita, el passat cap de setmana van estrenar al Teatre de Blanes la seva darrera producció teatral.


El grup de teatre "Kedem?"
Fotografies: Joan Membrives
Titulada Planeta Zeta, es tracta d’un musical que barreja ciència ficció i –sobretot- molt bon humor, novament amb guió i direcció de la incombustible actriu i directora teatral Maria Sola, qui també és l’artífex del curtmetratge. L’estrena va tornar a omplir la platea de gom a gom d’un públic fidel disposat a passar una estona entretinguda, aplaudint, corejant o ballant en tot moment la música de la representació.

Un repàs a la millor música sense fronteres temporals ni espaials

En la línia de les produccions que protagonitza el grup Kedem Teatre, el plantejament de l’argument duu unes bones dosis d’imaginació i bon rotllo, i en aquesta ocasió s’endinsa en el fantàstic món de la ciència ficció. Un grup d’extraterrestres que viuen al Planeta Zeta que dóna nom a la nova producció, descobreix un nou món que decideixen investigar.

Per això, hi envien una nau amb un intrèpid grup d’exploradors que se les haurà de veure amb els habitants del planeta terra, on descobriran aspectes positius però també negatius. Una crítica a la societat terrícola exposada d’una manera lúdica i humorística, tal com acostumen a ser els treballs teatrals d’aquest col·lectiu, prenent com a base d’expressió el musical.


Si a les seves dues anteriors produccions –l’Amor Uneix i Costa Brava Bar- les cançons eren dels anys 80, a Planeta Zeta s’han inclòs èxits de tots els temps sense excepcions. Així, hi ha des de l’enyorada Aretha Franklin, passant pels inoblidables temes d’Abba, o bé els ritmes encomanadissos dels eterns Rolling Stones i el genial Michael Jackson, entre d’altres.

L’Associació ‘Kedem?’, vuit anys donant suport a joves i adults

L’associació Kedem? es va posar en marxa a Blanes fa vuit anys, amb l’objectiu de crear espais on els joves i adults amb algun tipus de discapacitat, intel·lectual o física, es puguin expressar, ser escoltats i compartir les seves vivències personals, així com disposar del seu propi espai. La base de l’entitat són un grup d’actius voluntaris i voluntàries encapçalats per Manou Mesas i Maria José González, el veritable pal de paller que de manera incombustible dóna des del 2010 el necessari i continuat impuls imprescindible per continuar existint.


La seva empenta i constància, recolzada per la que aporten pares i mares, familiars i amics dels nois i noies, ha fet de la seva creació el suport que donen a través de diverses activitats hagi anat cada vegada augmentant més. El seu incansable entusiasme, que també caracteritza a la directora teatral Maria Sola, es contagia en la resta de la gran família.


A banda del grup de teatre, els membres de Kedem? també gaudeixen de jocs de taula, treballs manuals, xerrades, i també potencien la seva creativitat, les seves pròpies idees. Altres activitats que compten amb una gran acceptació són el taller musical, on destaca la tasca del professor Moi López; un equip de bàsquet que participa en tornejos oficials; sortides a espais culturals i lúdics, etc.
Data de realització: 06/22/2018 | Data de la darrera actualització: 06/22/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300