Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de juny tractarà el pla contra les agressions sexistes i la moció sobre el dret a l’empadronament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2018 07:18:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ple de juny tractarà el pla contra les agressions sexistes i la moció sobre el dret a l’empadronament

Aquests són dos dels temes inclosos a l’ordre del dia de la sessió plenària convocada per aquest dijous 28 de juny, on també hi ha l’aprovació del Compte General 2017, entre d’altres

Aquest dijous 28 de juny l’Ajuntament de Blanes ha convocat el ple municipal ordinari corresponent a aquest mes, fixat perquè comenci a les 7 de la tarda. Entre els temes més destacats, hi ha l’aprovació del Compte General 2017, així com l’expedient de modificació del pressupost municipal vigent. Dues altres qüestions incloses a l’ordre del dia han estat precisament motiu de notícia aquests darrers dies.


Ple Municipal Ordinari del mes de Maig
D’una banda, es porta a l’aprovació el Pla d’Actuació contra les agressions sexistes en esdeveniments festius, i de l’altra la moció presentada per la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social sobre el dret a l’empadronament. També es debatrà l’aprovació provisional d’un Pla de Millora Urbana al barri d’Els Pins, així com quatre punts amb idèntic contingut: sancions contra els amos de gossos que han comès una infracció en l’Ordenança Municipal de Tinença i control d’animals.

Un altre tema correspon a l’aprovació de diverses propostes acordades per la Comissió del Nomenclàtor per posar nom a nous vials, així com fixar els dos dies festius addicionals d’obertura comercial autoritzada de l’any 2019. En el capítol de propostes d’acord, a banda de la ja esmentada, també n’hi ha d’altres dues presentades per ICV-EUiA i Batega per Blanes: és per reduir l’ús dels plàstics, i l’altra en relació al Dia de l’Orgull LGTBI, que coincideix precisament amb el dia 28.
Data de realització: 06/27/2018 | Data de la darrera actualització: 06/27/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300