Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes rep un reconeixement del Banc de Sang pel seu suport amb les recaptes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2018 03:41:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal de Blanes rep un reconeixement del Banc de Sang pel seu suport amb les recaptes

El president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Marc Ibars, va lliurar el guardó a l’alcalde de Blanes, Mario Ros, coincidint amb la darrera jornada, amb 218 participants

L’Associació de Donants de Sang de Girona ha lliurat un reconeixement a la Biblioteca Comarcal de Blanes com agraïment a la seva col·laboració i suport en l’organització de campanyes de donació que s’hi allotgen de manera periòdica. Per fer el lliurament d’aquesta distinció, es va aprofitar precisament la celebració d’una jornada de donacions que es va fer a finals de la setmana passada.


Marc Ibars i Mario Ros
El president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Marc Ibars, va fer entrega del reconeixement a l’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat de la directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes, Gemma Ciuró. També van assistir-hi diverses voluntàries de Blanes de l’Associació Catalana de Donants de Sang i el Banc de Sang de Girona; Carme Valls, Rosa Grau, Imma del Pueyo, i Ma Lluïsa Bertolín.


L'alcalde i el president de la Federació amb la directora
de la Biblioteca Comarcal i les voluntàries de l'Associació de Donants de Sang
L’obsequi que s’ha lliurat a la Biblioteca Comarcal és una escultura original feta amb vidre on es veuen representades tres gotes de sang com a símbol que, amb una sola donació, es poden salvar tres vides. L’Associació de Donants de Sang de Girona homenatja periòdicament tant les persones a títol individual, com les institucions i mitjans de comunicació que més s’impliquen en les campanyes de recapta, així com a donants anònims que destaquen per la seva col·laboració.

218 persones participen a la Jornada de Donació del 28 i 29 de juny

Blanes és la població del territori on es fan més nombre de donacions al llarg de l’any. Per recaptar la sang, cada any s’organitzen quatre jornades estratificades en períodes de tres mesos amb caràcter ordinari, mentre que ocasionalment també se’n fan de manera extraordinària, sobretot coincidint amb l’estiu. La darrera jornada ordinària es va fer a finals de la setmana passada.


Donació de Sang a la Biblioteca Comarcal, 29 de juny
El dijous dia 28 es va fer en horari de tarda, mentre que el divendres dia 29 es va allargar durant tot el dia. Sumant les dues jornades, en total van participar 218 persones, de les quals 197 van ser donacions efectives, mentre que les 21 restants van ser oferiments d’homes i dones que per diverses raons no van poder donar sang, tal com es va determinar en el cribratge previ.
Data de realització: 07/02/2018 | Data de la darrera actualització: 07/02/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300