Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes, Mario Ros, assisteix a la presa de possessió del nou subdelegat del govern estatal a Girona


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2018 04:12:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde de Blanes, Mario Ros, assisteix a la presa de possessió del nou subdelegat del govern estatal a Girona

L’acte ha tingut lloc la subdelegació que encapçala des d’avui al migdia Albert Bramon, i l’ha encapçalat la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera

Aquest migdia ha tingut lloc a la subdelegació del govern de l’estat espanyol a Girona la presa de possessió del càrrec del seu nou representant, Albert Bramon. L’acte l’ha encapçalat la delegada del govern estatal a Catalunya, Teresa Cunillera, en presència d’una nodrida representació de la societat civil, així com de les administracions amb seu a la ciutat gironina.


Acte presa de possessió del Subdelegat del govern a Girona
Entre les autoritats presents s’hi comptava l’alcalde de Blanes, Mario Ros qui, després de donar l’enhorabona a Albert Bramon, ha aprofitat l’ocasió per parlar amb el representant estatal sobre diversos temes d’aquest àmbit relacionats amb el municipi on comença la Costa Brava. L’alcalde Ros també ha intercanviat impressions amb Teresa Cunillera, així com amb els diputats al Parlament de Catalunya i al Congrés de Madrid, Rafel Bruguera i Marc Lamuà, respectivament.

Al centre de la imatge, Albert Bramon parlant amb l'alcalde de Blanes

La presa de possessió del nou sotsdelegat -que pren el relleu a l’anterior polític en aquest càrrec, Juan Manuel Sánchez-Bustamante- ha quedat centrada en sengles parlaments a càrrec dels dos màxims representants estatals a Girona i Catalunya. En a aquest darrer sentit, tant Bramon com Cunillera han coincidit en destacar la necessitat de restablir els canals de diàleg per refer vincles.


Teresa Cunillera i Albert Bramon
Llicenciat en Física per la UAB, Albert Bramon és el primer secretari de l’Agrupació del PSC a Olot-La Garrotxa des del 2003, així com vocal de la federació a les comarques gironines des del 2014. En la seva vida professional ha estat professor i exdirector de l’Institut La Garrotxa del 2014 al 2015, i quant a la seva trajectòria política, ha estat regidor de l’Ajuntament d’Olot entre 1983 i 1987 i entre 1991 i 2003. En aquest darrer mandat va ser tinent d’alcalde de diverses àrees de govern, alhora que també va ser diputat provincial a la Diputació de Girona.
Data de realització: 07/03/2018 | Data de la darrera actualització: 07/03/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300