Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El duet de cantants Mone Teruel i Albert Pladellorens obriran l’estiu musical de Blanes al Santuari del Vilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/11/2018 12:26:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El duet de cantants Mone Teruel i Albert Pladellorens obriran l’estiu musical de Blanes al Santuari del Vilar

Seguint la tradició encetada fa tres anys, l’Obreria del Vilar ha organitzat un concert plantejat com una vetllada lúdica-cultural en un entorn que no sol acollir esdeveniments d’aquest tipus

Aquest proper divendres 13 de juliol el Santuari del Vilar tornarà a ser l’escenari on tindrà lloc la primera actuació musical de l’estiu blanenc que té lloc en un paratge diferent del què és habitual. El duet de cantants format per Mone Teruel i Albert Pladellorens, mare i fill, interpretaran un repertori de cançons populars que tindran com a fil argumental els teclats i la veu de tots dos.


Concert al Santuari del Vilar 2017
Fotografies: Aitor Roger
L’esdeveniment està organitzat pels membres de l’Obreria del Vilar, que té cura del manteniment del santuari. L’objectiu de l’actuació, però, no només és recaptar diners per aquesta finalitat, sinó sobretot que tothom pugui gaudir d’un entorn cultural que certament contribueix a què l’experiència sigui única i inigualable, ja que no s’hi solen acollir esdeveniments d’aquest tipus.

La cantant i actriu Mone Teruel està vinculada a Blanes perquè fa molts anys que hi estiueja. D’un temps ençà, mare i fill comparteixen escenari plegats per configurar una actuació intimista, molt adequada per a l’entorn on es podran gaudir les seves veus el proper divendres a Blanes.


Abans del concert, que està previst que comenci a les 9 de la nit, s’oferirà com entreteniment gastronòmic pa amb tomàquet i pernil acompanyat d’una copa de cava, que es podrà degustar a un preu simbòlic. El preu de les entrades també és popular, ja que es venen a 10 € cadascuna, bàsicament per cobrir les despeses d’organització i contractació dels artistes.

Estrena de diverses millores a l’entorn del Santuari del Vilar

La nit de divendres vinent, coincidint amb el concert de Mone Teruel i Albert Pladellorens, el públic assistent serà el primer que podrà admirar les millores que s’han fet aquests darrers dies a l’entorn del Santuari del Vilar. Una de les principals modificacions ha estat l’arranjament del porxo i la façana de la casa de l’ermità, que s’ha rascat i pintat perquè llueixi encara més.

D’aquesta manera, al haver pintat encara fa ressaltar més la bellesa dels dibuixos amb motius mariners i terrassans que decoren la façana interior i la part frontal del porxo principal. D’altra banda, també s’ha millorat la il·luminació de l’espai, en especial a les escales que condueixen des de la banda dreta del Santuari del Vilar fins el seu porxo i l’entrada on tindrà lloc el concert.


Per a l’organització de l’actuació musical estiuenca l’Obreria del Vilar ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, que s’ha fet càrrec de flotar un autobús perquè tothom qui no disposi d’un vehicle per acostar-s’hi pugui fer-ho de franc. Sortirà a les 8 del vespre des de la Plaça Catalunya i tornarà un cop hagi acabat el concert, a quarts d’11 de la nit. També donen suport el Club Rotary Blanes Costa Brava Sud, així com Can Saura i Papereria Bitlloch, on es venen les entrades anticipades.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/11/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300