Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

ASPRONIS celebra aquest divendres el 50è aniversari amb una gran festa a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/19/2018 05:40:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Donació a AspronisASPRONIS celebra aquest divendres el 50è aniversari amb una gran festa a Blanes

Significarà el tret de sortida de la celebració que s’allargarà fins l’estiu de 2019, i tindrà lloc a la Plaça dels Dies Feiners amb un acte commemoratiu i un concert amb els ‘Tapeo Sound System’

Amb motiu dels 50 anys d’història que compleix enguany la Fundació ASPRONIS, aquest divendres 20 de juliol a partir de 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc una gran festa oberta a tota la ciutadania a la Plaça dels Dies Feiners. Significarà el tret de sortida del cicle cel·lebratiu del seu primer mig segle de vida, que s’allargarà fins l’estiu del 2019, i s’ha escollit Blanes perquè és aquí on té la seu social i on es va gestar l’entitat.


Presentació 'Codi Ètic ASPRONIS', març 2018
La festa, que serà conduïda i presentada per la periodista blanenca Fina Brunet, s’encetarà amb un espectacle familiar amb la il·lusionista Joana Andreu, i seguirà amb l’acte institucional, que tindrà lloc pels volts de les vuit del vespre. La celebració es tancarà amb música i molts gresca, a càrrec del grup de versions ‘Tapeo Sound System’, que clourà la festa a partir de 2/4 de 9.

Pel que fa al cicle commemoratiu dels 50 anys de la Fundació ASPRONIS, al llarg de tot un any hi haurà tallers per a la mainada a les escoles i biblioteques de la Selva i el nord del Maresme, l’àrea d’influència de l’entitat. També hi haurà una jornada dirigida a empreses el 3 d’octubre a Lloret de Mar, i al novembre es presentarà un calendari esportiu solidari per al 2019, així com una exposició itinerant sobre el calendari. Per últim, coincidint amb el Dia del Discapacitat al desembre, la fundació presentarà dos estudis relacionats amb el seu àmbit d’actuació.


Actualment la Fundació ASPRONIS atén més de 400 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, així com una mitjana de 1.500 infants cada any, que pertanyen a municipis de la Selva i el nord del Maresme. També es dirigeix a d’altres col·lectius en risc d’exclusió social, i té com a missió facilitar els suports necessaris a les persones i acompanyar-les a fer el seu projecte de vida.Data de realització: 07/19/2018 | Data de la darrera actualització: 07/19/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300