Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu una primera jornada de la Festa Major de Santa Anna farcida d’espectadors


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2018 11:17:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes viu una primera jornada de la Festa Major de Santa Anna farcida d’espectadors

A banda del Concurs de Focs d’Artifici i el Festival de Música Jove ‘Ensorra’t’, l’Escenari Festa Major de la Plaça dels Dies Feiners es va omplir ahir de gom a gom amb ‘Los 80 Principales’

La primera jornada de la Festa Major de Santa Anna 2018 ha servit perquè en un no res la vila on comença la Costa Brava hagi vibrat amb milers de blanencs i visitants que han sortit als carrers per viure i gaudir amb moltes ganes aquests dies festius. Després de l’intens i vibrant pregó d’inici de festes amb l’escriptora blanenca Alba Saskia, l’espectacle de la Pirotècnica Caballer FX Global Foc de València va servir per escalfar la nit després de l’ensurt de la pluja.


Concert 'Los 80 Principales'
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
A partir de llavors, els diversos escenaris de la Festa Major de Santa Anna van anar cobrant vida pròpia i, dependent de la seva programació, van oferir una opció de gresca fins ben entrada la matinada del festiu diumenge. Un dels que aviat es van omplir de gom a gom va ser l’Escenari Festa Major de la Plaça dels Dies Feiners, on el públic ja reclamava festa des que es van tornar a encendre els llums del passeig en acabat l’espectacle del Concurs de Focs

Una variada proposta de músiques i actuacions a l’Escenari Festa Major

En aquest escenari el grup ‘Los 80 Principales’ va entretenir al personal –centenars de persones que van ser l’exemple viu del què significa que un lloc estigui ple de gom a gom- rememorant els èxits de la daurada època dels vuitanta, amb temes tant d’àmbit estatal com internacional. Format per cinc experimentats músics, alguns d’ells havien estat membres de la banda d’Ana Torroja, Lluís Llach o Antonio Orozco, entre d’altres.

Als concert s’hi van poder sentir cançons immortals com l’I Want To Break Free dels Queen; My Sharona de The Knack, Purple Rain de Prince; i tot un himne com és el Bienvenidos, de Miguel Rios. Igual que aquest mític cantant proclamava que los viejos rokeros nunca mueren, centenars de nostàlgics, però també gent jove, van ballar allò que es diu hasta que el cuerpo els va aguantar.

Aquesta nit de diumenge l’Escenari Festa Major també promet una opció igual d’atractiva, amb la Fluor Party 2, una sessió amb el DJ de Los 40 Principales, Adrià Ortega, on hi haurà tres maquilladores que aplicaran maquillatge fluor al públic abans que comenci l’espectacle. Un cop comenci el concert, hi haurà uns llums que durant l’espectacle faran ressaltar els colors a ritme de música actual.
Els propers dies passaran per aquest mateix escenari altres interessants propostes musicals i artístiques. Dilluns serà el torn de l’Esbart Joaquim Ruyra; dimarts els Biflats; dimecres els aclamats membres de La Banda del Coche Rojo; i dijous tancaran les nits d’aquest escenari els músics i cantants de la veterana Orquestra Selvatana amb una nit de ball que donarà més sentit que mai a l’Escenari Festa Major.Data de realització: 07/22/2018 | Data de la darrera actualització: 07/22/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300