Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La maga Melanie captiva al públic infantil i familiar de Blanes amb el seu espectacle ‘Enchantée’ al Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2018 08:18:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa maga Melanie captiva al públic infantil i familiar de Blanes amb el seu espectacle ‘Enchantée’ al Teatre

Ha estat la primera actuació adreçada a aquest tipus de públic, que compta amb un escenari propi on hi haurà una festa holi, una festa de l’escuma, un concurs de dibuixos i jocs gegants

Al llarg de l’any l’Ajuntament de Blanes organitza un munt d’activitats especialment destinades a petits i grans, al turisme familiar. Ara fa 11 anys, Blanes va ser la primera població de la Costa Brava que va ser reconeguda amb la Destinació de Turisme Familiar (DTF), una marca certificada de qualitat per a localitats especialment sensibles a aquest tipus de turisme, i reconeix l’excel·lència de la vila guardonada.


Actuació de la il·lusionista Melanie al Teatre de Blanes
Un dels períodes al llarg de l’any on es pren especial atenció és la Festa Major de Santa Anna, que enguany ha encetat el capítol dedicat al públic infantil i familiar amb un espectacle de primer ordre: ‘Enchantée’, a càrrec de la il·lusionista Melanie, la tarda d’avui diumenge amb el Teatre farcit de nens i nenes acompanyades dels seus amics i familiars que han gaudit per igual d’una sessió de màgia.

Melanie, deixeble del Mag Lari, captiva al públic infantil i familiar

Les actuacions i activitats adreçades especialment al públic infantil i familiar també es van encetar l’any passat precisament amb una actuació del ‘Mag Lari’, i aquest 2018 l’ha rellevat dalt del mateix escenari una deixeble avantatjada deixeble seva, la il·lusionista Melanie. La maga va entrar en aquest món arrel de veure un espectacle del Mag Lari l’any 2008, quan comptava amb 18 anys.


Des de llavors no ha parat ni un sol dia de llegir, practicar i aprendre jocs de mans, i fins ara ja ha creat diversos espectacles i ha anat acumulant premis i distincions tant a Catalunya com a l’estat espanyol. L’espectacle de creació més recent és el què ha portat avui a Blanes, ‘Enchantée’, més d’una hora plena de màgia, humor, música i fantasia.


Tot això sense oblidar el què és ‘marca de la casa’ del seu mestre i també d’ella: el bon humor tendre però molt pillo a l’hora. Ajudada per un partenaire a qui no ha dubtat en fer desaparèixer, tallar i tornar a muntar i altres encanteris, la Melanie ha ofert al públic un espectacle que ha garantit més d’una hora entretinguda, farcida de sorpreses i bon humor.

Per contra, la desfilada dels Manaies Iuniores que s’havia de fer aquesta mateixa tarda de diumenge, s’ha hagut de suspendre finalment a causa de la pluja que ha estat caient aquesta tarda. La secció més jove dels Manaies de Blanes havia de fer una cercavila pel centre de Blanes igual que ja va fer l’any passat per primera vegada coincidint amb la Festa Major de Santa Anna.

Escenari Infantil amb festa holi, festa de l’escuma i altres atractius

En la línia que el públic infantil i familiar també gaudeixi del seu espai propi a la Festa Major de Blanes, aquests darrers anys hi ha un recinte específic on s’allotgen activitats adreçades a aquests espectadors. Es tracta de l’’Escenari Infantil’, que s’ubica al Passeig Pau Casals, al costat del Monument a Joaquim Ruyra, conegut a Blanes com ‘El Frare’.


En aquest escenari és on tindran lloc durant tots aquests dies diverses activitats que tenen com a principals destinataris la canalla. Aquest dilluns serà el torn del ‘Concurs de Dibuix’ a càrrec de la Colla Gegantera de Blanes, així com ‘Jocs Gegants’ amb ‘Diverfesta’. Dimarts hi haurà una ‘Festa Holi’ amb els ‘Atrapasomnis’, i dimecres una ‘Festa de l’Escuma’ amb el mateix grup. Totes les activitats començaran a 2/4 de 7, llevat del concurs de dibuix, que haurà començat a les sis de la tarda.Data de realització: 07/22/2018 | Data de la darrera actualització: 07/22/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300