Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes estrena l’Escenari Infantil de la Festa Major 2018 amb el XVII Concurs de Dibuixos de la Colla Gegantera


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/23/2018 07:50:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

GEGANTERA, COLLABlanes estrena l’Escenari Infantil de la Festa Major 2018 amb el XVII Concurs de Dibuixos de la Colla Gegantera

L’entitat cultural fa molts anys que organitza aquesta activitat coincidint amb el cicle festiu, i tornarà a protagonitzar-lo dijous, amb motiu de la Festivitat de Santa Anna, traient als gegants

La tarda d'avui dilluns Blanes ha estrenat l’Escenari Infantil de la Festa Major 2018, situat al Passeig Pau Casals, darrera l’escultura d’homenatge a Joaquim Ruyra. Aquest raconet en ple passeig, amb el mar com a teló de fons, allotjarà des d’avui diversos entreteniments, actuacions i activitats adreçades específicament al públic infantil i familiar, en la línia de l’espectacle que va oferir ahir al vespre al Teatre de Blanes la il·lusionista Melanie, que va complaure petits i grans si tenim en compte els aplaudiments que el van farcir.


XVIII Concurs de Dibuix Infantil de la Colla Gegantera
L’Escenari Infantil s’ha posat en marxa amb una activitat que ja porta molts anys inclosa al període festiu: el Concurs de Dibuix de la Colla Gegantera de Blanes. Ja ha esdevingut en una cita ineludible per a la canalla, i de fet aquest 2018 estem parlant ja del XVIII Concurs de Dibuixos. La tradició s’ha mantingut i perdurat en el temps donant l’oportunitat als infants perquè puguin demostrar les seves dots creatives sobre el paper.


Un bon grapat de nois i noies han participat en aquesta edició dividits en tres grups: petits de 0 a 4 anys, mitjans de 5 a 9 anys i grans, de 10 a 12 anys. Tots ells i elles han hagut de fer algun dibuix relacionat amb el món geganter, i per ajudar-los a que la inspiració els servís, han traslladat fins al recinte alguns dels representants dels membres de la colla dipositats en un extrem: en Vadó 7 Trossos, el gegantó Es Forcaner, la geganta Na Caterina, els capgrossos, etc.

La Colla Gegantera de Blanes, protagonista de la Festa Major

La Colla Gegantera de Blanes tornarà a irrompre a la festa major encara dos dies més. Dimecres, amb motiu de la celebració que es fa a l’Hospital Asil Sant Jaume amb motiu del seu patró. Des de fa dècades, els capgrossos animen la festa que hi ha amb els asilats un cop acabada la missa i la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria interpreta diverses sardanes.


D’altra banda, dijous vinent amb motiu de la Festivitat de Santa Anna, els dos gegants de la Colla Gegantera, -en Gastó i na Caterina-, sortiran a ballar al carrer tot escortant les autoritats locals en el passeig festiu que enceta aquesta jornada, la central de tota la festa. Els gegants emprendran la sortida des de l’Ajuntament i acompanyaran la comitiva oficial fins l’Església Santa Maria, on es farà la missa.



Data de realització: 07/23/2018 | Data de la darrera actualització: 07/24/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300