Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes arriba avui a l’equador del Concurs Internacional de Focs d’Artifici amb la bicampiona dels últims anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2018 01:34:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes arriba avui a l’equador del Concurs Internacional de Focs d’Artifici amb la bicampiona dels últims anys

La Pirotècnia Hermanos Ferrández de Murcia actua avui dimarts amb l’aval de dues edicions consecutives havent guanyat el primer premi, després que ahir va actuar la suïssa SAGL

Aquesta nit de dimarts la 48a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava que s’està celebrant aquests dies a Blanes travessarà l’equador amb el quart espectacle del total de sis que hi haurà aquest 2018. La previsió és que avui es pugui gaudir d’un excel·lent nivell, ja que es tracta de la Pirotècnia Hermanos Ferrández de Múrcia, que tot just dissabte passat va recollir el trofeu que l’acredita com a vencedora de la 47a edició després que l’any passat ja ho va fer anàlogament amb el trofeu de la 46a edició.


Espectacle 'La Pirotecnica SAGL' de Suïssa
Fotografies: Javier Calvete
La bicampiona durant dos anys consecutius s’espera que ofereixi un espectacle amb un gran nivell de qualitat, en la línia del què ja han estat al 2016 i al 2017. Això el públic de Blanes ja ho sap, i per tant l’expectació avui al vespre serà màxima. La nit d’ahir dilluns va ser el torn d’una empresa fins llavors desconeguda aquí ‘La Pirotecnica SAGL’, arribada des de Suïssa.

Si bé el seu espectacle va despertar l’aclamació del públic en nombroses ocasions, en conjunt la valoració popular no ha estat gaire agraïda. Fins al moment, a l’espera de veure aquesta nit l’actuació dels bicampions, de les tres nits que hi ha hagut fins ara es considera a nivell popular que el castell de focs de la italiana Pyroitaly de diumenge ha estat la millor, seguida en segon lloc per la de la valenciana Caballer FX Global Foc que va encetar el concurs dissabte.

Dimecres i Dijous, recta final del concurs internacional

Demà dimecres el certamen inclourà la participació d’una empresa que també és prou coneguda a Blanes, la Pirotècnia Xaraiva de Galícia, una empresa familiar que no ha parat de créixer des de la dècada dels anys 60. Ho ha fet fins a convertir-se en tot un referent, reforçat al 1993 amb una fàbrica de nova generació on fabriquen tot tipus de material de tradició gallega.


Els gallecs tornen a Blanes amb moltes ganes, amb un espectacle sòlid i amb la força de l’escola gallega, que els va fer campions de campions a Bilbao. Per últim, dijous el 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la costa Brava es tancarà amb una altra vella coneguda i apreciada pirotècnia, la Parente Fireworks d’Itàlia.
Data de realització: 07/24/2018 | Data de la darrera actualització: 07/24/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300