Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aquest dijous 2 d’agost es reprèn “Cinema als Barris de Blanes” amb “Lion”, que es projectarà a Mas Florit


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2018 09:11:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aquest dijous 2 d’agost es reprèn “Cinema als Barris de Blanes” amb “Lion”, que es projectarà a Mas Florit

Serà la tercera sessió del cicle que inclou pel·lícules adreçades principalment al públic infantil i familiar, i que s’allargarà fins el 30 d’agost

La pista esportiva del barri de Mas Florit allotjarà aquest proper dijous 2 d’agost, a partir de les 10 de la nit, la tercera projecció del cicle ‘Cinema als Barris de Blanes’, una experiència pionera al municipi que consisteix en projectar pel·lícules estrenades recentment a l’aire lliure durant l’estiu. El cicle va arrencar el passat 12 de juliol a Mas Enlaire, i va continuar el dia 19 a Residencial Blanes-Vistamar. Totes dues projeccions van comptar amb una mitjana d’uns 300 espectadors.

Dijous 2 d’agost projecció de ‘Lion’ a la pista de Mas Florit

Ara, després del llarg parèntesi que ha significat la celebració de la Festa Major de Santa Anna, el cicle es reprendrà amb la projecció d’una nova pel·lícula que, com les que s’hi inclouen a la resta del cicle, està adreçada principalment al públic infantil i familiar. En aquesta ocasió, el dijous 2 d’agost serà el torn del film ‘Lion’, una producció australiana protagonitzada per Dev Patel, l’actor que es va fer molt conegut arran de protagonitzar ‘Slumdog Milionaire’ l’any 2008.


Imatge de la pel·lícula "Lion", el 2 d'agost a Mas Florit
Narra la història d’un nen que, amb tan sols cinc anys, es va perdre als carrers de Calcuta, a milers de quilòmetres de casa seva. Després d’un llarg viatge, acaba essent adoptat per una parella australiana i, 25 anys més tard, amb l’única ajuda de Google Earth, intentarà trobar la seva família biològica. Acompanyen a Dev Patel en el repartiment Nicole Kidman i Rooney Mara, entre d’altres.

Cicle de ‘Cinema als Barris de Blanes’

El cicle ‘Cinema als Barris de Blanes’ continuarà la setmana vinent, el dijous 9 d’agost, i en aquesta ocasió la projecció es farà a la Plaça de davant la Biblioteca Comarcal amb el film de dibuixos animats ‘Mascotas’. Per últim, les dues darreres sessions tindran lloc el 16 i el 30 d’agost amb ‘Animals Fantàstics’ i ‘Gru 3, mi Villano Favorito’, a la Plaça de l’Església i a la Plaça Mas Moixa, respectivament.


Segona projecció del cicle "Cinema als Barris"
Totes les sessions comencen a les 10 de la nit, són gratuïtes, i preveuen un aforament de cadires d’entre 250 i 300 persones. El cicle ‘Cinema als Barris de Blanes’ està organitzat per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de manera coordinada amb les Associacions de Veïns que s’han interessat en acollir alguna de les projeccions, i compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural ‘La Focal’.
Data de realització: 07/31/2018 | Data de la darrera actualització: 07/31/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300