Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’, actuen dissabte al ‘Kalaguirock Summer’ de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2018 05:59:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’, actuen dissabte al ‘Kalaguirock Summer’ de Blanes

És la primera edició d’una mostra de rock local amb convidats de luxe que proposen passar una nit d’estiu trepidant al centre de la vila, com a versió estiuenca del ‘Kalaguirock’ de la tardor

La nit d’aquest proper dissabte 1 de setembre tothom qui tingui ganes de passar una vetllada musical especialment trepidant té l’oportunitat de fer-ho a través de la primera edició del festival de música ‘Kalaguirock Summer’. S’allotjarà a la Plaça dels Països Catalans de Blanes a partir de les 8 del vespre, i s’allargarà fins les dues de la matinada amb quatre grups en cartell.


Plantejat com una mostra de rock local amb convidats de luxe, el festival ‘Kalaguirock Summer’ és la versió estiuenca del ‘Kalaguirock’ que durant els darrers anys s’ha estat celebrant a l’emblemàtic barri blanenc de Ca la Guidó. Un dels impulsors de la mostra és precisament el grup ‘La Revuelta’, veí d’aquest barri, caracteritzat pel seu bon rotllo però també per les seves lletres compromeses i trencadores, ‘marca de la casa’.

‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’

Els quatre grups que s’encarregaran d’omplir l’escenari de la Plaça dels Països Catalans amb diferents estils de música són ‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’. Un dels protagonistes indiscutible són els blanencs ‘La Revuelta’, que aquest estiu ja van participar en un dels escenaris de la Festa Major de Santa Anna, al ‘KorreKeToken Fest’, regentat per l’Esbart Joaquim Ruyra.


'La Revuelta'
‘La Revuelta’ té un estil de heavy-punk rock i, al estar composat per músics d’edats molt diverses, fan que cada estil musical de les respectives èpoques de cadascun d’ells els ajudi a crear temes molt originals. Està format pel cantant Diego Fernández; Raúl Prior a la rítmica i als cors; José Luís Pérez al baix i als cors; Eusebio ‘Gus Obélix’ a la bateria i com a cantant; Juan Pedro ‘Paspe’ Martínez a la guitarra solista/rítmica i com a ‘super tècnic’; i German Anaya com a cantant.


'Alademoska'
El grup convidat més especial és ‘Alademoska’, que vindrà a Blanes formant part del ‘Ni una más Tour 2018’, que pren el nom del títol del seu single-al·legat contra la violència de gènere inclòs al darrer disc editat. Un altre dels temes del seu darrer àlbum, ‘A lo Hecho Techo’, l’han presentat recentment en format vídeo-clip comptant amb la col·laboració d’Adrià, cantant de ‘La Pegatina’.


'Doble Malta'
Per la seva banda, ‘Doble Malta’ és una banda de covers de Rock & Roll de tots els temps que també té prové de Blanes, i va estrenar la primera nit de l’Ensorra’t 2018 a la Festa Major, compartint escenari amb ‘Los Garrapateros’ i ‘Overdose’. La composen Cristina Guerrero a la veu, Gerardo Michelli i Boni Morales a les guitarres, Juan Antonio Fernández a la bateria i Raúl Mestre al baix. Finalment, ‘La Clave’ interpreta rock’n roll, formada per Manel Ramos, veu i guitarra; Jordi Reyner, guitarra i cors; Joel Serras, guitarra solista; Pere Ripoll, baix i cors; i a la bateria Sergi Busquets.Finalment, ‘La Clave’ interpreta rock’n roll, i està format per Manel Ramos, veu i guitarra; Jordi Reyner, guitarra i cors; Joel Serras, guitarra solista; Pere Ripoll, baix i cors; i a la bateria Sergi Busquets.


'La Clave'
Els horaris en què està previst que intervingui cada grup són els següents: de 20 a 21’30 h ‘Doblemalta’; de 21’30 a 23 h ‘La Revuelta’; de 23 a 0’30 h ‘La Clave’; i finalment de 0’30 fins a les 2’00 h ‘Alademoska’. L’entrada és gratuïta i es disposarà una barra de bar a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra, que també ha col·laborat en la logística de l’esdeveniment.
Data de realització: 08/30/2018 | Data de la darrera actualització: 08/31/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300