Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diverses dotacions d’emergències intervenen en l’extinció d’un vehicle incendiat a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/01/2018 09:54:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESDiverses dotacions d’emergències intervenen en l’extinció d’un vehicle incendiat a Blanes

El turisme d’una veïna del municipi es va encendre de manera sobtada, calcinant-se completament, després que l’havia abastit de combustible en una estació de servei situada als afores

El sobtat incendi d’un vehicle va mobilitzar ahir divendres quatre dotacions de diversos cossos d’emergències a Blanes. Els fets van tenir lloc pels volts de 2/4 de 12 del migdia, quan es va donar avís que hi havia un cotxe que s’estava cremant entre els barris de Mas Florit i Mas Cremat, als afores del municipi.


Immediatament, s’hi van personar diversos efectius: una dotació dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles de la Policia Local i una de Protecció Civil de Blanes. El foc va quedar apagat al cap de pocs minuts, remullant-se posteriorment en precaució que no tornés a revifar. Segons va explicar la seva propietària, veïna del municipi, feia pocs minuts que havia vingut conduint des del centre de la vila.

Llavors va aturar-se per abastir-se de combustible en una en una benzinera situada entre els barris de Mas Florit i Mas Cremat. Minuts després, el seu vehicle es va encendre de manera espontània, sense que encara s’hagi pogut trobar el motiu que ho provoqués.


Durant l’extinció de l’incendi no va resultar ferida cap persona, i posteriorment es va procedir a retirar el vehicle de la via pública, on van quedar nombroses restes que testimoniaven la virulència amb què va cremar fins deixar-lo completament calcinat.Data de realització: 09/01/2018 | Data de la darrera actualització: 09/01/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300