Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un intens espectacle de dansa i foc amb la Cia ‘Un Sol Traç’ sacseja l’escenari de la 7a Fira de Sabors Catalans


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/11/2018 12:48:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Un intens espectacle de dansa i foc amb la Cia ‘Un Sol Traç’ sacseja l’escenari de la 7a Fira de Sabors Catalans

L’electritzant interpretació de dues ballarines i un ballarí dansant al so de la música i el foc va tancar la jornada de la fira ahir dilluns, una activitat que es tanca avui dimarts al vespre

Aquest dimarts haurà estat el quart i darrer dia en què s’hauran pogut visitar les parades de la 7a Fira de Sabors Catalans, que al llarg del tot el dia està oferint l’oportunitat de poder gaudir d’uns Jocs Gegants Tradicionals. Des de dissabte passat les seves parades han estat instal·lades ininterrompudament al Passeig de Mar llevat de la jornada d’ahir, quan van haver de desmuntar durant unes hores per deixar pas a l’habitual Mercat dels Teixits que s’ubica en aquest mateix indret tots els matins del dilluns.


El vespre d’aquest passat dilluns l’escenari del Banc dels Músics va baixar arran de terra, just davant de les cadires on s’asseia al públic, per allotjar dues sessions de la Companyia de Dansa Un Sol Traç. En la primera actuació de les set del vespre el grup de ball va omplir de danses exòtiques el recinte firal, amb una música de reminiscències màgiques.


L’espectacle més intens, sense cap mena de dubte, va ser el que van oferir a les nou de la nit, on el foc era un element central. Els membres d’Un Sol Traç format en la segona sessió per dues ballarines i un ballarí, van basar el seu treball en transmetre i explorar espontaneïtat, llibertat i autenticitat en moviment. El públic congregat ahir al Passeig de Mar va quedar captivat des del primer moment.
Data de realització: 09/11/2018 | Data de la darrera actualització: 09/11/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300