Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Inici del curs escolar 2018-2019 a Blanes amb prop de 5.300 alumnes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/12/2018 12:42:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

projecte pla educatiu de l´entornInici del curs escolar 2018-2019 a Blanes amb prop de 5.300 alumnes

Avui han començat les classes al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, mentre que divendres començaran per batxillerat i diversos cicles formatius

Aquest dimarts, 12 de setembre, ha significat el primer dia del nou curs escolar 2018-19 arreu de Catalunya, el retorn a la normalitat per a moltes famílies. A Blanes es comptarà en aquesta nova anualitat acadèmica amb prop de 5.300 alumnes que assistiran als centres públics i concertats d’arreu del municipi. Avui han començat les classes pel segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.


1er dia del curs 2018-2019 a l'Escola Joaquim Ruyra
D’altra banda, el divendres 14 de setembre marcarà l’inici del curs escolar per batxillerat, pels cicles de grau mitjà i grau superior de formació professional inicial i d’arts plàstiques i disseny, així com el curs de formació específic per a l’accés a aquests cicles. Serà més tard quan començaran les classes als Centres i Aules de Formació d’Adults per un costat, i a les Escoles Oficials d’Idiomes per l’altre.

Després que el passat divendres 7 de setembre es va celebrar la Comissió de Garanties d’Escolarització, les xifres definitives d’assignació als centres escolars sumen un total de 5.265 alumnes, dels quals 3.418 escolars corresponen a educació infantil i primària, i 1.847 nois i noies a educació secundària. A Blanes hi ha nou centres on s’imparteix educació infantil i primària, mentre que per a l’educació secundària n’hi ha cinc, i en dos d’ells també es fan estudis de primària.

Dies festius, vacances i jornades intensives

Després de les llargues vacances estiuenques que s’han pogut gaudir fins avui, el proper període vacacional arribarà del 22 de desembre al 7 de gener, amb les festes nadalenques. Les vacances de Setmana Santa s’allargaran del 12 al 22 d’abril, i l’acabament del curs escolar el 21 de juny llevat dels ensenyaments de règim especial i de la formació professional, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.


Respecte els dies festius de lliure disposició, n’hi ha un total de 4 durant tot el curs 2018-2019. Seran els següents: 2 de novembre i 7 de desembre de 2018, així com l’11 de febrer i el 4 de març, tots dos del 2019. Les jornades continuades es faran per un costat el dia abans de començar les vacances de Nadal, el 21 de desembre, així com a partir del 10 de juny, abans que comencin les vacances d’estiu.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/12/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300