Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora amb dues entitats socials de gent gran de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/21/2018 11:43:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora amb dues entitats socials de gent gran de Blanes

Ha donat en total 2.000 €, mil euros per a cada entitat, com a col·laboració solidària de la XXXV Caminada Popular Nit de Sant Bonós celebrada el passat mes d’agost

El despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes va allotjat ahir al matí el lliurament d’una col·laboració econòmica que ha fet enguany l’Obra Social ‘la Caixa’ a dues associacions de la vila on comença la Costa Brava. Es tracta de sengles entitats que apleguen gent gran de la vila: l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas i l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar.


D'esquerra a dreta: Marc Reixach, Francesc Ros, Gemma Batlle,
Mario Ros, Paquita Vidal, Agapito Barberà i Josep Lluís Merino
L’entitat financera s’havia compromès a donar suport social a la 35a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, celebrada el passat 18 d’agost. D’aquesta manera, a banda de regalar samarretes tècniques per als inscrits entre els números 501 i 1501, també ha fet efectives dues aportacions directes de 1.000 € per a cadascuna de les dues entitats socials de gent gran, sumant una aportació total de 2.000 €.

L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Mario Ros acompanyat de la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle. També van assistir-hi el director de l’Àrea de Negoci de la Selva marítima, Francesc Ros, i el director de l’oficina del Carrer Muralla de Blanes, Marc Reixach; així com Josep Lluís Merino i Agapito Barberà, presidents de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, i de l’Associació de Prejubilats i Pensionistes, respectivament; Paquita Vidal (Casa del Mar) i Gisela Bayé, cap del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes.

Tres anys col·laborant amb entitats socials de Blanes

Durant l’acte l’alcalde de Blanes, Mario Ros ha agraït el gest solidari que ha tingut l’entitat financera envers la població, un agraïment al qual també s’hi han sumat els representants de les dues entitats socials. En aquest sentit, tant Agapito Barberà com Josep Lluís Merino han avançat que es tracta d’uns diners molt ben rebuts, i que es destinaran a les activitats que organitzen en els seus respectius àmbits.


Enguany ha estat la tercera vegada consecutiva en què l’Obra Social ‘la Caixa’ ha col·laborat amb l’Ajuntament de Blanes destinant-hi aportacions econòmiques socials. La primera vegada va ser al 2016, coincidint amb la 34a edició de la Caminada Popular Nit de Sant Bonós. L’any passat, tot i que la marxa es va suspendre en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils, es van fer igualment efectives les donacions, que en aquella ocasió es van entregar a la Fundació Aspronis i a Mifas.

Tots tres anys, el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de triar les entitats a qui es destinaria la quantitat econòmica que s’havia compromès a lliurar l’Obra Social ‘la Caixa’. L’any 2016 es van entregar a Càritas Interparroquial i El Bon Samarità.




Data de realització: 09/21/2018 | Data de la darrera actualització: 09/21/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300