Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La IX Fira d’Entitats de Blanes del proper cap de setmana es promociona amb un espot


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2018 12:07:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa IX Fira d’Entitats de Blanes del proper cap de setmana es promociona amb un espot

Representants d’entitats que participen a la fira protagonitzen un vídeo promocional que s’ha difós per internet a través de TV Blanes i diverses xarxes socials

Blanes continua amb els preparatius per celebrar el proper cap de setmana del 29 i 30 de setembre la IX Fira d’Entitats, que s’allotjarà al Passeig Cortils i Vieta durant totes dues jornades al llarg de tot el dia. Després que dimecres passat al vespre es va fer la presentació oficial amb les entitats blanenques que hi participen, la promoció s’ha reforçat amb un espot promocional.


Presentació IX Fira d'Entitats de Blanes
El vídeo està protagonitzat per representants d’entitats que participen a la fira, i ha estat enregistrat i editat per l’Associació Cultural La Focal. Precisament aquesta mateixa associació també protagonitzarà dissabte vinent una de les novetats d’enguany. Es tracta d’un plató de televisió que formarà part del recinte firal, i que estarà en funcionament el dissabte.

Al plató de televisió un equip de professionals realitzarà diverses entrevistes a representants de diverses entitats que participen a la fira. Les entrevistes tindran una duració màxima de quatre minuts cadascuna, i hi ha dos objectius que es volen complir. D’una banda, la presentació de l’entitat i de les activitats i serveis que realitza; i de l’altra detectar les necessitats comuns de formació per poder elaborar un programa a finals d’any.

https://youtu.be/V8epIZ4G8sE

Data de realització: 09/24/2018 | Data de la darrera actualització: 09/24/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300