Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 16è Festival Internacional de Tuning, Blanes Motor Days, allargarà un dia més la seva durada com a novetat


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/02/2018 12:13:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEl 16è Festival Internacional de Tuning, Blanes Motor Days, allargarà un dia més la seva durada com a novetat

La fira per a aficionats al món del motor i al tuning en especial ocuparà 40.000 m2 de l’esplanada del costat del pavelló, i se celebrarà el proper cap de setmana, del 5 al 7 d’octubre

A principis d’octubre un dels esdeveniments blanencs de solvència consolidada a l’agenda d’activitats des de fa molts anys, és el Tuning Festival Internacional, conegut també com el ‘Blanes Motor Days’ (BMD). En aquesta nova ocasió del 2108 compleix la 16a edició consecutiva, i inclou com a principal novetat la seva duració, ja que s’ha allargat un dia més. El BMD, que tindrà lloc del 5 al 7 d’octubre, arrencarà divendres vinent a la tarda i es podrà visitar durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge.


'Blanes Motor Days 2017'
Ocuparà 40.000 m2 de l’esplanada del costat dels antics pavellons, així com la zona que fa temps allotjava els camps de futbol, i inclourà diferents ingredients i seccions del món del motor. Organitzat per l’entitat blanenca + Volumen Dreams Factory amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, el què va començar a principis de l’actual mil·lenni com una activitat a nivell nacional, ha passat a ser d’àmbit estatal i internacional, incloent participants que arriben d’arreu de la península i d’Europa.


Un dels seus principals reclams és l’àrea del car àudio amb els millors equipaments de so, Circuit Trial de 4 x 4 amb diferents obstacles, Circuit Slalom de Vehicles Clàssics, Exhibició de Drift, i l’Àrea de Vehicles Americans, entre d’altres. Un altre atractiu és la zona que inclou la secció de vehicles personalitzats: Tuning, Stance, Vag, MPower, JDM; MD, Full Dip, Luxury Cars i altres modalitats.

‘Market Viva Blanes’ i ‘Blanes Food Track Festival’, nous reclams

Al llarg de tres dies, tant els aficionats al món del motor en general i al tuning en especial com els neòfits en la matèria podran gaudir d’una variada gama d’entreteniments. Una de les novetats d’aquest 2018 serà el Market Viva Blanes, que inclou diferents parades amb articles i productes artesans: des de roba i complements fins a objectes de regal i decoració.


També hi haurà una zona gastronòmica amb 13 estils de cuina diferents: el Blanes Food Track Festival. Hi ha propostes per complaure una variada gama de paladars: des de cuina mexicana, argentina i cubana fins a tailandesa passant per pizzes al forn de llenya i creps, delícies ètniques, entrepans i un ample ventall d’exquisideses que es poden acompanyar amb refrescos i snacks servits amb la col·laboració del FC Quatre Vents.

Fira d’Atraccions, Actuacions i altres esdeveniments

El públic infantil i a qui li agradin les emocions, sense límit d’edats, també podrà gaudir d’una Fira d’Atraccions per a tots els públics. Val a dir que el primer dia del BMD 2018 serà quan se celebrarà el Dia del Nen, és a dir: divendres totes les atraccions funcionaran amb el sistema del 2 x 1.


L’altra punt d’interès amb què es comptarà de nou serà l’Escenari on hi haurà actuacions i DJs que amenitzaran la vetllada amb música ambient. Entre les actuacions que hi haurà s’hi inclou hip-hop, zumba, flamenc, rumba i altres estils de música. Igualment destacable serà l’espectacle de malabars i bufadors de foc que es farà dissabte al vespre, a càrrec de Blackfire.

La tarda de dissabte s’ha programat una rua dels vehicles participants, que faran un recorregut per diversos carrers del municipi. Diumenge l’activitat es clourà amb el lliurament de premis als millors classificats en les proves de qualitat de so, suspensió neumàtica ballarina, limbo car, tubs d’escapament i instal·lacions en maleters, entre d’altres.


L’horari de funcionament divendres serà des de les 5 de la tarda fins la 1 de la matinada; dissabte arrencarà a 2/4 de 10 del matí i s’allargarà fins la 1 de la matinada; i diumenge començarà de nou a 2/4 de 10 del matí i es clourà a les 7 del vespre.



Data de realització: 10/02/2018 | Data de la darrera actualització: 10/02/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300