Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els millors equips europeus d’hoquei patins tenen cita a Blanes aquests dies amb l’Eurockey Cup 2018


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/04/2018 12:47:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els millors equips europeus d’hoquei patins tenen cita a Blanes aquests dies amb l’Eurockey Cup 2018

Aquest dijous s’ha fet la presentació oficial de la competició, que aplega 16 dels millors equips europeus de la categoria U17 a la Ciutat Esportiva Blanes entre els dies 4 i 7 d’octubre

Les instal·lacions del Club de Vela Blanes han allotjat aquest dijous la presentació de l’Eurockey Cup 2018, que s’acull a la Ciutat Esportiva Blanes entre els dies 4 i 7 d’octubre. L’acte oficial l’han encapçalat el director d’Eurockey Cup, Francesc Gil, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Nicolás Laguna.


Presentació Eurockey CUP U17 2018
al Club de Vela Blanes
També els han acompanyat Juanjo Rovira, director del Mediterranean International CUP (MIC); Joel Comas, conseller d’Esports del Consell Comarcal de la Selva; Juanmi Aguirre en representació del Club de Vela Blanes, així com regidors i regidores del consistori blanenc i representants dels equips participants. El bon temps i el bon ambient han presidit l’acte que finalment s’ha pogut acollir en aquestes emblemàtiques instal·lacions marineres, després que els dos anteriors anys no havia estat possible fer-ho a causa del mal temps.


Juanjo Rovira, Nicolás Laguna, Juanmi Aguirre i Francesc Gil
Des d’avui dijous i fins diumenge vinent Blanes ha esdevingut en la capital europea de l’hoquei sobre patins en categoria sub-17 a través de l’Eurockey Cup 2018 U17, que aplega 16 dels millors clubs d’arreu d’Europa. Enguany és la cinquena edició consecutiva que s’allotja a la Ciutat Esportiva Blanes, des que es va posar en marxa aquesta nova modalitat de la competició. L’organització sempre hi ha volgut tornar perquè es tracta d’una instal·lació de primer nivell mundial.


Enguany la competició, que ha arribat a l’assenyalada fita del cinquè aniversari consecutiu celebrant-se a Blanes, es fa sota el triple lema de Respect, Friendship & Passion. Per això, després dels parlaments de benvinguda, s’ha convidat als capitans dels equips perquè llegissin diverses parts del manifest encapçalat per aquests tres valors, i seguidament han signat cadascun d’ells.

Blanes, capital europea del millor hoquei sobre patins U17

La competició mou més de 500 persones, entre jugadors, staff tècnic i acompanyants procedents de 6 països europeus: Portugal, Alemanya, Suïssa, Gran Bretanya, Itàlia i l’estat espanyol. S’allotgen a l’Hotel Blaucel, i al llarg de la seva estada al municipi se’ls ha preparat diversos esdeveniments perquè coneguin millor Blanes. Un d’ells tindrà lloc diumenge a primera hora del matí, quan faran una passejada per la vila abans de reprendre l’activitat esportiva.


Entre els participants més destacats s’hi troben el Barça Lassa, actual campió; el Follonica Hoquei, campió d’Itàlia i finalista l’any passat; així com l’Igualada HC, campió d’Espanya; i l’Sporting, campió portuguès. Després de la presentació oficial que s’ha fet avui al migdia, l’inici de la competició oficial s’ha programat per les quatre de la tarda d’aquest mateix dijous. Els equips participants i la seva procedència són les següents: SL Benfica (Portugal), PAS Alcoy (País Valencià), RSC Cronenberg (Alemanya), RSC Uttigen (Suïssa), RECAM Làser CHJ Caldes (Catalunya), Herne Bay RHSC (Gran Bretanya), Barça Lassa (Catalunya), Follonica Hockey (Itàlia), AD Valongo (Portugal), AFP Giofinazzo (Itàlia), Igualada HC (Catalunya) i Sporting CP (Portugal).


Parlament de benvinguda de Nicolás Laguna
L’Eurockey CUP és un torneig d’hoquei sobre patins per a juvenils que va néixer al 2012 de la mà de MIC Sports amb la intenció de reunir als millors clubs d’Europa en la categoria de sub-15. L’any 2014 se li va afegir la modalitat U17 que des de llavors s’ha disputat cada any a Blanes, i és una competició recolzada per la Reial Federació Espanyola de Patinatge i la Federació Catalana de Patinatge. Els horaris dels partits es poden consultar aquí: http://eurockey.com/calendarios-u17-2018/
Data de realització: 10/04/2018 | Data de la darrera actualització: 10/04/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300