Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca el 16è Tuning Festival Internacional, el ‘Blanes Motor Days 2018’, que ocupa 40.000 m2


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/05/2018 06:50:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLArrenca el 16è Tuning Festival Internacional, el ‘Blanes Motor Days 2018’, que ocupa 40.000 m2

Hi ha diverses seccions de motor, equipaments d’àudio, circuits d’slalom i 4 x 4, un Mercat d’Artesania, Food Trucks, Fira d’Atraccions, i un variat repertori d’atractius sobre rodes

Aquesta tarda s’ha posat en marxa el 16è Festival Internacional de Tuning, el ‘Blanes Motor Days 2018’, que farà esdevenir Blanes durant tot el cap de setmana en la capital dels aficionats al món del motor en general i al tuning en especial. Aplega un bon grapat de participants d’arreu del territori català i de l’estat espanyol, però també d’altres localitats europees: Portugal i França principalment.


Participants registrant-se per participar al Blanes Motor Days 2018
La principal novetat és precisament que s’ha allargat un dia més, de manera que ha arrencat aquest divendres i estarà en funcionament durant tot el cap de setmana, fins el vespre de diumenge. Ocupa 40.000 m2 de l’esplanada del costat de l’antic pavelló esportiu, així com la superfície que durant molts anys va allotjar els antics camps de futbol d’Els Pins, molt a prop del centre de la vila.

Per fer la seva inauguració oficial, però d’una manera diferent i original, representants de l’organització (+ Volumen Dreams Factory i l’Ajuntament de Blanes) s’han fet una fotografia de grup al recinte firal. Posteriorment, han fet una breu visita per alguns dels atractius que s’hi pot trobar. Els han acompanyat l’alcalde, Mario Ros, així com regidors i regidores del consistori blanenc.


Al centre de la imatge, José Manuel Urbano (+ Volumen Dreams Factory)
i l'alcalde de Blanes, Mario Ros, així com altres membres organització, regidors i regidores
Al llarg de tres dies, tant els aficionats al món del motor en general i al tuning en especial com els neòfits en la matèria poden gaudir d’una variada gama d’entreteniments. L’horari de funcionament d’avui divendres finalitzarà a la 1 de la matinada; dissabte arrencarà a 2/4 de 10 del matí i s’allargarà fins la 1 de la matinada; i diumenge començarà de nou a 2/4 de 10 del matí i es clourà a les 7 del vespre.

40.000 m2 dedicats al món del motor i altres entreteniments

Una de les novetats d’aquest 2018 és el Market Viva Blanes, que inclou diferents parades amb articles i productes artesans.També hi ha una zona gastronòmica, el Blanes Food Trak Festival, amb 13 estils de cuina diferents; una Fira d’Atraccions; un Escenari que allotjarà un variat repertori d’actuacions; i altres ingredients.


Ara bé, l’eix central és el món del motor: un dels principals reclams és l’àrea del car àudio amb els millors equipaments de so, Circuit Trial de 4 x 4 amb diferents obstacles, Circuit Slalom de Vehicles Clàssics, Exhibició de Drift, i l’Àrea de Vehicles Americans, entre d’altres. Un altre atractiu és la zona que inclou la secció de vehicles personalitzats: Tuning, Stance, Vag, MPower, JDM; MD, Full Dip, Luxury Cars i altres modalitats.


La tarda de dissabte s’ha programat una rua dels vehicles participants, que faran un recorregut per diversos carrers del municipi, propiciant que tothom que estigui a Blanes pugui veure’ls desfilar. Diumenge l’activitat es clourà amb el lliurament de premis als millors classificats en les proves de qualitat de so, suspensió neumàtica ballarina, limbo car, tubs d’escapament i instal·lacions en maleters, entre d’altres.



Data de realització: 10/05/2018 | Data de la darrera actualització: 10/05/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300