Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Plataforma ‘SOS Costa Brava’ inicia #SangBrava, una campanya viral de recaptació de donatius i signatures


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/18/2018 10:16:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Plataforma ‘SOS Costa Brava’ inicia #SangBrava, una campanya viral de recaptació de donatius i signatures

L’objectiu és comptar amb prou recursos i recolzament per fer front als objectius marcats per la plataforma, que inclou 11 casos denunciats al territori

Nascuda fa poc més de dos mesos, la Plataforma SOS Costa Brava ha iniciat ara #SangBrava, una campanya viral de recaptació de donatius i signatures després que, durant aquest curt temps de vida, ja ha aconseguit ser prou coneguda a nivell social, mediàtic i polític. La campanya iniciada ara és poder comptar amb prou recursos per afrontar els objectius marcats en el manifest fundacional.


Transformació del litoral de Lloret: 1958-2018
Imatge extreta del primer vídeo editat per 'SOS Costa Brava'
En aquest darrer sentit, s’hi denuncien 11 bunyols urbanístics arreu del territori de la Costa Brava, així com les 3 demandes més rellevants. Fins al moment, ja s’han presentat recursos a 6 dels 11 casos denunciats, i es treballa per presentar-ne per als 5 restants abans que acabi l’any. Actualment formen part de ‘SOS Costa Brava’ 26 entitats i 1 empresa, ha aconseguit recaptar 9.500 € per a tasques de defensa jurídica, i va rebre més de 12.000 visites durant el primer mes de funcionament.

Una de les fites aconseguides fins ara ha estat el compromís de la Generalitat de Catalunya de revisar el Pla Director del Sistema Urbanístic Costaner per a la desclassificació de sòl urbanitzable. Tot i això, la plataforma té clar que queda encara molta feina per fer, i que per afrontar els costos judicials dels 11 casos denunciats necessitaran poder comptar amb 60.000 € a curt termini.


Per tots aquests motius, han posat en marxa la campanya #SangBrava, dotada de 7 vídeos que mostren la transformació patida per indrets molt emblemàtics de la Costa Brava a causa del desenvolupament urbanístic. Els treballs audiovisuals compten amb locucions a càrrec de la carismàtica veu de l’actor Jordi Buixaderas, i cada setmana està previst que es faci difusió de dos vídeos diferents per a la seva viralització en xarxes socials i grups de WhatsApp.

La web renovada de la plataforma ‘SOS Costa Brava’ és www.soscostabrava.org, on hi ha els enllaços tant per fer donatius com per signar la campanya.Data de realització: 10/18/2018 | Data de la darrera actualització: 10/18/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300