Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre vibra amb el swing, el pop i clàssics musicals de tots els temps de ‘Blanes Brass Quintet’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/20/2018 11:16:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesEl Teatre vibra amb el swing, el pop i clàssics musicals de tots els temps de ‘Blanes Brass Quintet’

El públic blanenc es va rendir al bon fer dels músics, que van fer un complet passeig per estils per a tots els gustos, des del ‘What a Feeling’ de Flashdance fins al tango ‘Por una cabeza’

La nit d’aquest passat divendres el Teatre de Blanes va acollir un inoblidable espectacle des de molts punts de vista. Un d’ells va ser el bon fer dels intèrprets de ‘Blanes Brass Quintet’, que van transportar als espectadors a un complet viatge a través de la música de tots els temps, amb estils aptes per a una gran varietat de gustos.


Salutació dels components de 'Blanes Brass Quintet'
i col·laboracions especials amb què van comptar
Fotografies: Marc Serrano Herrera
L’al·licient de tocar a casa es va veure recompensat per la complicitat d’un públic que va passar una molt bona estona viatjant musicalment al seu costat. El concert ha estat la carta de presentació del seu primer treball discogràfic recentment editat, un tasteig que es pot seguir degustant tant com es vulgui al CD.

Fundat fa 12 anys, el grup musical professional format per instruments de vent metall va fer vibrar al públic a base de swing, pop, tango i inclús tot un referent de la música clàssica: Also Straus Zaratustra. L’aparentment eclèctica selecció va propiciar una vetllada única, en la línia dels grans concerts que una ciutat musicalment activa com Blanes és capaç d’oferir.

Un viatge per diferents estils musicals

El concert es va encetar precisament amb la impressionant peça d’Strauss, i tot seguit es va fer la primera de les diferents incursions que es faria en el món de les bandes sonores de grans pel·lícules. Aquesta passejada pel setè art també va incloure films de Disney, Forrest Gump, l’Eye of the Tiger de Rocky, o bé el mític What a Feeling de la pel·lícula Flashdance.


El conegut tango Por una cabeza va compartir escenari amb els immortals clàssics moderns Bésame Mucho o My Way, al costat de l’espiritual When the saing go marchin in. La incursió pel món del pop també va ser prou variada: des del Bohemian Rhapsody dels Queen fins a una completa selecció dels èxits d’ABBA, passant per l’Englishman in New York d’Sting.


Per fer-ho encara més amè, el grup va comptar amb diverses col·laboracions especials. La més destacada va ser la d’un bateria que es va acoplar perfectament al quintet d’instruments durant tot el concert. D’altra banda, també es va comptar amb les contribucions artístiques de dues ballarines i una cantant. Finalment, la cirereta del pastís per acomiadar la intensa sessió musical va anar a càrrec d’una peça més que adient: Looney Tunes.Data de realització: 10/20/2018 | Data de la darrera actualització: 10/20/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300