Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Presentació del llibre 'Abans ningú deia t'estimo'


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/22/2018 10:14:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Presentació del llibre 'Abans ningú deia t'estimo'

L'acte de presentació de l'obra, que recull el testimoni de filles i fills de presos polítics, va comptar amb la participació de Laura Turull i Oriol Sànchez, així com d'Eduard Pujol, i va ser conduit per Joel Comas

Promogut per l’Associació Catalana pels Drets Civils, divendres a la nit es va presentar el llibre ‘Abans ningú deia t’estimo’, escrit per Francesc Orteu en base a les converses mantingudes amb Anna i Beta Forn, filles de l’exconseller Quim Forn; Laura i Marta Turull, filles del també exconseller Jordi Turull;, i Oriol Sànchez, fill de l’expresident de l’ANC, Jordi Sánchez.


Eduard Pujol, Oriol Sànchez, Laura Turull i Joel Comas
A l’acte de Blanes varen assistir Laura Turull i Oriol Sànchez, que van parlar del llibre en base a la conversa que van mantenir amb Joel Comas, regidor del PDeCAT. També es va comptar amb la participació d’Eduard Pujol, diputat i portaveu de Junts per Catalunya al Parlament. Un dels principals neguits que pateixen tant els familiars com els mateixos presos és que la situació que s’està vivint –que en dos dels casos ja supera l’any- acabi esdevenint com a ‘normal’ per a tothom. En definitiva, que la societat se n’oblidi d’ells.


Al llarg de la conversa i en el llibre, s’expliquen els moments més íntims, les visites a la presó i els comiats, però també com viuen les manifestacions i mobilitzacions que s’han fet a favor de l’alliberament dels presos polítics. Publicat per l’editorial ‘Catedral’, el llibre ja va per la seva tercera edició.
Data de realització: 10/22/2018 | Data de la darrera actualització: 10/22/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300