Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Presentació del llibre 'Empantanados'


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/22/2018 10:16:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Presentació del llibre 'Empantanados'

L'acte de presentació de l'obra de Joan Coscubiela va comptar amb la participació del mateix autor i va ser conduit per Marian Anguita, comptant amb les aportacions de Joan Salmeron i Maxi Antequera, entre d'altres

Dissabte a la tarda la Sala de Plens va acollir la presentació del llibre ‘Empantanados’, de l’exdiputat de ‘Catalunya Sí que es Pot’, Joan Coscubiela. En aquest cas, l’acte estava promogut per l’Associació Cultural Joan Comorera, i es va encarregar de conduir-lo Marian Anguita, responsable de Comunicació i regidora d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Blanes.


Joan Coscubiela i Marian Anguita
Joan Coscubiela fa una anàlisis de l’actual panorama polític, i planteja també possibles solucions. Sobretot perquè, arran de la seva experiència com a sindicalista –va ser secretari general de CCOO de Catalunya entre 1995 i 2008-, entén que, quan hi ha un conflicte, cal trobar una sortida, una solució. En aquest sentit, Coscubiela va mostrar-se contrari al què qualifica com a ‘judicialització del conflicte’ i a la presó provisional dels dirigents independentistes.


Al terme de l’acte també van intervenir el portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Blanes, Joan Salmeron, i l’exregidor i exportaveu de la mateixa coalició al consistori, l’històric dirigent Maxi Antequera. Un dels temes que tant Coscubiela com Salmeron van coincidir en assenyalar va ser l’impacte que suposarà en les eleccions municipals del maig del 2019 tot el rerefons de l’actualitat política a Catalunya.
Data de realització: 10/22/2018 | Data de la darrera actualització: 10/22/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300