Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Casa del Mar de Blanes homenatja 4 parelles per les Noces d’Or i un home que ha complert 80 anys


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/29/2018 12:15:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granLa Casa del Mar de Blanes homenatja 4 parelles per les Noces d’Or i un home que ha complert 80 anys

L’Associació de Prejubilats i Pensionistes ha celebrat aquest cap de setmana el tradicional berenar d’homenatge que va aplegar prop de 200 participants

Cada any, pels volts de finals d’octubre i principis de novembre, l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar de Blanes celebra una activitat que destaca especialment en el calendari. Es tracta de retre un emotiu homenatge tant a les parelles que compleixen les noces d’or, els 50 anys de casats, com a totes aquelles persones que han complert durant l’anualitat els 80 anys, i enguany l’acte va tenir lloc dissabte passat.


L'alcalde, membres de la junta i tots els homenatjats i homenatjades
L’alcalde de Blanes i regidor d’Acció Social, Mario Ros, va encapçalar l’acte acompanyat del president de l’entitat, Agapito Barberà, així com per d’altres membres de la junta, entre elles Milagros Fernández i Paquita Vidal. També van assistir-hi la cap d’Acció Social, Lurdes Rodríguez, així com Sandra Ramírez, que també pertany a aquesta àrea del consistori. L’homenatge va culminar un berenar de germanor al qual van assistir prop de 200 participants, mentre que la vetllada es va tancar amb un ball que es va allargar fins a quarts de nou de la nit.

Homenatge Noces d’Or i 80 anys d’edat

El moment més emotiu, doncs, va arribar quan es va fer l’homenatge, començant per les quatre parelles que durant aquest 2018 hauran complert les noces d’or. La primera parella festejada la formaven precisament el mateix president de l’entitat, Agapito Barberà, i la seva dona, Isabel González. Val a dir que aquests dos primers nuvis van rebre un obsequi afegit que els va emocionar de manera molt especial.


I és que en el tradicional Homenatge a la Gent Gran que organitza l’Ajuntament de Blanes a la primavera, que inclou també un reconeixement a totes les parelles que compleixen els 50 anys de casats, la parella no va poder assistir-hi per motius de salut. Per això, sense que cap dels dos ho sabés, es va aprofitar l’avinentesa per lliurar-los-hi.


Les altres tres parelles homenatjades dissabte van ser Francisco Bernat i Maria Luz Ramírez, Eutimio Fumana i Dolors González, i Manolo Torres i Encarna Paz. Per últim, també es va lliurar un reconeixement a Manolo Molina amb motiu que ha complert els 80 anys durant aquest 2018.



Data de realització: 10/29/2018 | Data de la darrera actualització: 10/29/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300