Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull diumenge una fresca i lúdica adaptació del shakesperià ‘Somni d’una nit d’estiu’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/15/2018 11:41:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesEl Teatre de Blanes acull diumenge una fresca i lúdica adaptació del shakesperià ‘Somni d’una nit d’estiu’

Públic i crítica han aclamat unànimement la versió alegre i juganera amb el segell de la Cia ‘Els Pirates Teatre’: música en directe, ritme trepidant i divertiment intel·ligent

La programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud es vesteix de festives gales diumenge vinent amb motiu d’acollir a l’escenari del Teatre de Blanes l’adaptació de tot un clàssic amb lletres majúscules: Somni d’una nit d’estiu, de William Shakespeare. Arriba a Blanes precedida per l’aclamació unànime que li han dedicat públic i crítica, que coincideixen en afirmar que es tracta del somni ‘més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare’.


Cia 'Els Pirates Teatre'
Els encarregat d’aquesta nova versió, la Cia ‘Els Pirates Teatre’ ja són en sí mateixos una garantia que així serà. Justament la confusió volguda entre somni i realitat que planteja l’immortal autor és la que va atraure més a la veterana companyia a submergir-s’hi de ple. De fet, la companyia deu el seu nom al primer espectacle amb què es va donar a conèixer: Els Pirates, de Gilbert i Sullivan, i fins al moment ja és responsable d’un total de 28 espectacles.


Al Somni d’una nit d’estiu que es podrà veure al Teatre de Blanes diumenge vinent a les 7 de la tarda hi ha una mica de tot. Un dels aspectes més sorprenents és la barreja eclèctica de personatges: Teseu i Hipòlita, provinents de la llegenda clàssica; Oberon, extret de llegendes celtes; Titània, nom que dóna Ovidi a la deessa Diana; la companyia d’artesans que procedeix del teatre popular anglès; les fades, follets i altres personatges fantàstics; i uns enamorats que poden ser de qualsevol lloc i època. Tota aquesta barreja inclou personatges coneguts popularment pel públic de l’època i d’altres totalment inventats.


Tota aquesta amalgama d’identitats conviuen en un text que barreja la comèdia més popular amb una poesia fosca que arriba a nivells de crueltat elevats, però que acaba amb un happy end no exempt de certa amargor. Es tracta d’una festa escènica que una companyia com Els Pirates Teatre tracta amb la seva marca de la casa més apreciada: música en directe, ritme trepidant i interacció amb el públic per oferir una versió festiva i directa del text de Shakespeare.


Les entrades, al preu de 12 €, es poden adquirir anticipadament a través de la web https://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/somni-duna-nit-destiu/917/1/964/, o bé el mateix dia de l’espectacle a la taquilla del Teatre de Blanes una hora abans que comenci, a partir de les sis de la tarda.Data de realització: 11/15/2018 | Data de la darrera actualització: 11/15/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300