Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La màgia còmica del ‘Mag Marín’ arriba el 2 de desembre a Blanes amb Fundació Oncolliga per a la Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/24/2018 10:11:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La màgia còmica del ‘Mag Marín’ arriba el 2 de desembre a Blanes amb Fundació Oncolliga per a la Marató de TV3

El popular artista, guardonat amb el Premi Nacional de Màgia i guanyador del concurs de talents ‘Pura Màgia’ de TVE, presenta l’espectacle ‘Magia, Risas y Yo’, recomanat per a tots els públics

Des del moment en què la Fundació Oncolliga Blanes va saber que La Marató de TV3 d’aquest 2018 seria a benefici de la investigació i tractament del càncer, les membres de l’entitat van tenir clar que havien de col·laborar-hi més que mai. Això va provocar que, per primera vegada, l’entitat blanenca hagi decidit tenir un major protagonisme al cicle d’activitats que cada any s’organitzen al municipi amb motiu del programa televisiu benèfic.


El Mag Marín
Aquesta voluntat, sumada a la col·laboració del Mag Marin, han cristal·litzat en l’espectacle que tindrà lloc el proper diumenge 2 de desembre a les 6 de la tarda al Teatre de Blanes ‘Magia, Risas y Yo’. Tots els beneficis aniran íntegrament destinats a la Fundació de la Marató de TV3. Les entrades, a canvi d’un donatiu de 15 €, es poden comprar online, o bé presencialment a la taquilla del Teatre de Blanes els propers dimarts 27 i dijous 29 de novembre de 18 a 20 h, així com el mateix diumenge 2 de desembre dues hores abans de l’espectacle.

Organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com de diverses empreses i col·laboradors particulars, les membres de la Fundació Oncolliga Blanes estan especialment engrescades en poder promocionar l’espectacle cultural, precisament per un motiu tan lligat a la seva finalitat. L’entitat té l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i dels seus familiars, i promou entre la població hàbits saludables per a la prevenció de la malaltia.

Mag Marin: màgia còmica amb música i molt de ritme

José Marín Tello, més conegut com el Mag Marín, compta en el seu currículum amb l’aval d’haver estat guardonat amb el Premi Nacional de Màgia a Espanya, França i Portugal, i també ha estat el primer guanyador del concurs de talents Pura Màgia de RTVE. Ja ha conreat una llarga experiència i un bon nombre d’espectacles propis que l’han portat a l’èxit, i a ser actualment el mag còmic del moment.

Els seus principals ingredients són màgia, música, ritme i –sobretot- humor, molt d’humor. El jove il·lusionista de Granollers capta l’atenció del públic des del primer moment amb un còctel explosiu que no deixa indiferent a ningú. Els seus plats forts són l’habilitat i la incontinència verbal d’un mag que des de ben petit tenia clar que s’hi volia dedicar.


Amb la carrera de Magisteri enllestida, Marín va visitar la coneguda botiga d’El Rei de la Màgia, al Barri Gòtic de Barcelona –l’establiment més antic d’Europa especialitzat en la prestidigitació- assedegat per conèixer i aprendre els secrets que s’hi amagaven. Va aprendre molt més del què ni ell mateix s’esperava, i la prova que ho demostra va ser que a rengló seguit va guanyar el concurs de televisió Pura Màgia, un talent show presentat pel conegut showman Mag Lari, on 13 concursants van competir durant nou setmanes per mesurar la seva expertesa.

Ara ha donat un pas més endavant, i durant aquest 2018 s’ha fet seva la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol de Barcelona, on ha seduit al públic durant una temporada. L’artista promet que es pugui gaudir al mateix temps el misteri que envolta els espectacles d’il·lusionisme, barrejat amb el bon humor que ajuda a trenar una entretinguda experiència apta per a tots els públics.

Les entrades anticipades per assistir a la funció que es farà al Teatre de Blanes el proper diumenge 2 de desembre a les 6 de la tarda es poden adquirir a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/mag-marin-i-oncolliga-blanes-amb-la-marato-de-tv3/965/1/1015/


Data de realització: 11/24/2018 | Data de la darrera actualització: 11/24/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300