Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dues persones ferides lleus en l’incendi d’una concessionària de vehicles a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/30/2018 06:47:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dues persones ferides lleus en l’incendi d’una concessionària de vehicles a Blanes

Una de les víctimes ha estat evacuada a l’Hospital de la Vall d’Hebron per ser atesa de cremades a la mà, i l’altra s’ha traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes per inhalació de fum

Un gran nombre de dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i ambulàncies del SEM treballen des de 2/4 de 5 de la tarda en l’extinció de l’incendi que s’ha produït en una concessionària de vehicles del municipi. Segons Policia Local i Protecció Civil de Blanes, a conseqüència de l’incendi s’han hagut d’evacuar dues persones en ambulància.


Una d’elles –un veí de Blanes de 30 anys d’edat- ha estat traslladada a l’Hospital de la Vall d’Hebron per ser atesa de cremades en una mà, i l’altra a l’Hospital Comarcal de Blanes –situat molt a prop del lloc de l’incendi-, on se l’ha atès d’intoxicació a causa d’inhalació de fum. Cap de les dues persones presenta ferides de gravetat.

Segons les primeres hipòtesis, el foc s’ha iniciat a l’interior del taller de la concessionària de vehicles quan s’estava procedint a fer un canvi de combustible en un cotxe. Mentre s’estava fent l’operació, ha saltat una espurna que ha provocat una deflagració al prendre en la benzina. Al haver-hi a l’interior del taller productes altament inflamables, el foc s’ha propagat ràpidament per l’interior de la nau.


Els treballadors que hi havia en el moment del foc a l’interior del concessionari han sortit pel seu propi peu, mentre simultàniament es donava l’avís als cossos d’emergència. Els primers en arribar han estat els efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, que han ajudat a treure els vehicles que estaven en la zona d’exposició a la venda, i que han pogut ser retirats sense danys.


Per contra, els set vehicles que hi havia a l’interior del taller en el moment d’iniciar-se al foc han quedat completament calcinats, ja que l’intens fum negre que desprenia feia impossible poder accedir a l’interior de la nau sense l’equipament adequat. La virulència i les altes temperatures de l’incendi han provocat que s’ensorrés el sostre i que l’edifici hagi resultat amb danys estructurals que ara caldrà avaluar.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 11/30/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300