Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria omple el Teatre de Blanes amb el Concert de Santa Cecília 2018


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/05/2018 10:06:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria omple el Teatre de Blanes amb el Concert de Santa Cecília 2018

Dirigits per Jordi Sacristan, es van oferir peces de variats estils musicals que van incloure des de jotes i pasdobles fins a un homenatge a Queen i bandes sonores de conegudes pel·lícules

El Teatre de Blanes va acollir divendres passat un dels esdeveniments musicals que mai no falten a la seva cita de finals de novembre: el tradicional Concert de Santa Cecília que s’organitza pels voltants de la celebració de la patrona de la música, el dia 22. Els encarregats de festejar-ho són els membres de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, que van omplir a vessar el recinte teatral.


Concert de Santa Cecília 2018
Fotografies: Carles Herrero
L’any 2015 la gran família d’aquesta entitat va celebrar els 50 anys de la Banda, i dos anys més tard –al 2017- el 50è aniversari de la fundació de la Cobla, un cicle commemoratiu que va quedar reblat el 21 de novembre amb la presentació del llibre que recorda les dues fites. Amb el títol 50 anys format músics, i escrit per l’historiador blanenc Aitor Roger, el llibre ha posat punt i final a tres intensos anys de celebració que han inclòs concerts especials, exposicions i la inauguració d’una escultura dedicada als músics de banda i cobla instal·lada al Passeig de mar.

D’aquesta manera, el Concert de Santa Cecília celebrat el passat divendres 30 de novembre al Teatre, doncs, ha estat la cirereta final. Dirigits per Jordi Sacristan, els músics de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria van oferir un repertori de peces de variats estils musicals, començant per la marxa cristiana David, i continuant per la Grand Russian Fantasia, que va comptar amb el propi Jordi Sacristan com a trompeta solista.


A partir d’aquí van anar desgranant-se altres temes prou coneguts: Rhapsody in Blue de George Gershwin; la cançó popular Russian Mood; el clàssic entre els clàssics Me & Mrs. Jones, amb Iago Garcia com a cantant solista; El Sitio de Zaragoza, que en aquest cas va tenir com a trompeta solista a Arnau Serra; la fantàstica banda sonora del clàssic musical West Side Story; un tribut al mític grup britànic Queen amb la peça titulada Symphonic Rock; i finalment la peça Paconchita, que en aquesta ocasió va tenir Ferrán Lainez tocant la bateria solista.
Data de realització: 12/05/2018 | Data de la darrera actualització: 12/05/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300