Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 700 jugadors i jugadores del país seran a la Ciutat Esportiva Blanes als Campionats de Futbol Sala


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/07/2018 11:28:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 700 jugadors i jugadores del país seran a la Ciutat Esportiva Blanes als Campionats de Futbol Sala

És la 8a edició dels Campionats de Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que tindran lloc el proper cap de setmana del 8 i 9 de desembre, amb la participació de 60 seleccions comarcals

El proper cap de setmana la Ciutat Esportiva Blanes serà la capital del futbol sala a través de la 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala que tindran lloc el 8 i 9 de desembre. Participaran 720 jugadors i jugadores d’arreu del territori català, que pertanyen a 60 seleccions comarcals, i els acompanyen 180 membres dels respectius cos tècnics, a banda de 34 àrbitres que s’encarregaran de controlar els 84 partits que s’han de disputar.


Entrenaments previs al campioniat
Fotografies: Federació Catalana de Futbol
Organitzat per la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, participen un total de quatre categories masculines –benjamí, aleví, infantil i cadet- i dues de femenines –infantil i cadet-, i es tracta de la vuitena edició consecutiva que es disputa. La competició començarà dissabte amb la fase de grups. De 10 a 20 h es disputaran partits de 3a Divisió Nacional, Divisió d’Honor Catalana, Sènior A, Sènior B i de Base de les delegacions d’Anoia, Baix Llobregat, Barcelona, Girona, Lleida, Maresme, Tarragona i Vallès.


L’endemà diumenge 9 de desembre les 24 seleccions que s’hagin classificat el dia anterior disputaran la fase final amb un total de 24 partits. La jornada dominical es tancarà amb una cerimònia oficial d’entrega de premis i reconeixements, que encapçalaran l’alcalde de Blanes i regidor d’Esports, Mario Ros, i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.
Data de realització: 12/07/2018 | Data de la darrera actualització: 12/07/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300