Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continua allotjant actes solidaris per la Marató de TV3, dedicada a la investigació del càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2018 12:16:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes continua allotjant actes solidaris per la Marató de TV3, dedicada a la investigació del càncer

Avui al matí l’Escola Sa Forcanera ha fet una caminada, al vespre l’Escola Mossèn Joan Batlle fa la IV Marxa Nocturna, i durant el cap de setmana hi ha un grapat més d’iniciatives

La proximitat de la Marató de TV3 que tindrà lloc diumenge vinent, 16 de desembre, ha provocat que els actes que s’organitzen per contribuir-hi econòmicament s’hagin multiplicat arreu de Catalunya. A Blanes, on els darrers dies ja s’havien començat a fer diverses iniciatives, també hi ha una nodrida agenda d’activitats solidàries especialment aquest cap de setmana.


Caminada Escola Sa Forcanera per la Marató de TV3
El matí d’avui divendres l’AMPA i l’Escola Sa Forcanera han organitzat una marxa matinal que ha finalitzat al Passeig de Mar, on dos joves alumnes –la Júlia i en David- han llegit un manifest elaborat per ells mateixos. Tots dos han recordat que enguany la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio està dedicada a la investigació per a la millora de la supervivència de les persones que pateixen i patiran aquesta malaltia.

Després d’explicar què significa patir aquesta malaltia, han recordat que el programa televisiu benèfic tindrà lloc diumenge vinent, recordant a tothom que es tracta de contribuir-hi. D’altra banda, també han convidat tothom a participar al berenar solidari que organitza l’AMPA, així com a la sessió de cinema i la venda de roba que tindrà lloc a partir de 2/4 de 5 de la tarda al gimnàs del centre escolar. La caminada d’avui al matí ha comptat amb la participació d’uns 400 nois i noies, els pares i mares dels quals han pagat un preu mínim d’inscripció d’1 € cadascun

Un grapat d’iniciatives a Blanes per contribuir a la Marató de TV3

Aquesta mateixa tarda de divendres l’Escola Mossèn Joan Batlle, a Ca la Guidó, organitza la IV Marxa d’Orientació Nocturna Familiar, que sortirà des del centre escolar a 2/4 de 6 de la tarda, amb un recorregut de 6 km. Demà dissabte el CAU ha organitzat diverses activitats, i l’AFIC farà fotografies nadalenques en estudi fotogràfic al seu local de l’antiga escola Carles Faust a partir de les 9 del matí.

Per la seva banda, la Fundació Privada Carl Faust destinarà els diners recaptats amb la venda d’entrades de les visites que es facin diumenge íntegrament per a la Marató. Tant el Col·legi Cor de Maria com el Col·legi Santa Maria han organitzat diverses activitats diumenge al matí al Passeig de Mar i a la Platja del centre. En aquest darrer indret està previst que s’hi faci un Torneig de Futbol Platja Solidari.


L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), ha organitzat avui divendres a les 8 del vespre una Quina Solidària al Casal La Cooperativa. D’altra banda, diumenge a partir de les 10 del matí i fins les 5 de la tarda tindrà una parada de venda de llibres de segona mà al Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample.

5a Canicross del CAU per la Marató i Creu Roja + ‘Dansa per la Marató’

Diumenge l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa (el CAU) organitza la 5a Cursa Canicross, que sortirà a 2/4 de 10 del matí des del Passeig de Mar. El preu de participació és de 6 €, una quantitat que es rebaixa als 3 € si es porta una joguina nova, no sexista ni bel·licista que en aquest cas servirà per contribuir amb la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut.

La 5a Canicross de Blanes ja ha obert inscripcions avançades a la Papereria Can Bitlloch, o bé el mateix diumenge 16 de desembre a partir d’un quart de 9 del matí al punt de la marxa popular: el Passeig de Mar. Val a dir que tothom qui faci el recorregut d’entre 7 i 8 quilòmetres acompanyat del seu gos té la possibilitat de fer una visita gratuïta amb la veterinària Mireia Balliu.


Per últim, la tarda del diumenge el Teatre de Blanes acull una de les activitats més veteranes, que continua organitzant-se des de fa molts anys. Es tracta de l’espectacle Dansa per la Marató, que començarà a les 6 de la tarda, comptant amb la col·laboració de diverses escoles de dansa. Més informació: https://www.ccma.cat/tv3/marato/activitats-populars/2018/selva/890/
Data de realització: 12/14/2018 | Data de la darrera actualització: 12/14/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300