Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit la 5a Ca(u)nicross per a la investigació del càncer i la Campanya de Joguines de Creu Roja


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/16/2018 11:47:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AE_PinyaDeRosaBlanes ha acollit la 5a Ca(u)nicross per a la investigació del càncer i la Campanya de Joguines de Creu Roja

Organitzada pel CAU, s'ha fet avui al matí i tots els beneficis de la inscripció s’han destinat a la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer. Si es portaven joguines, la inscripció era al 50%

L’allau de solidaritat a benefici de diverses causes impulsades per ONGs locals i nacionals, així com per a la Marató de TV3 continua avui diumenge 16 de desembre a Blanes, amb diverses iniciatives a càrrec d’entitats i institucions. La més matinera ha estat la promoguda pels membres de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, el CAU, que ha celebrat la 5a Ca(u)nicross amb sortida i arribada des del Passeig de Mar.


5a Ca(u)nicross 2018
Les inscripcions s’han començat a fer a ¼ de 9 del matí, i al punt de 2/4 de 10 s’ha donat la sortida per fer un recorregut d’uns 7 kilòmetres fins la zona dels camps de conreu que envolten la Tordera, tornant de nou al Passeig de Mar. Finalment han fet la sortida 82 participants, entre persones i gossos. Hi ha hagut gent de totes les edats, que han volgut aprofitar l’ocasió per fer una marxa solidària amb el seu animal de companyia.


Escortats per la Policia Local de Blanes, que els ha anat obrint pas, la jornada ha finalitzat de nou al Passeig de Mar, on els membres de l’AEiG Pinya de Rosa han ofert un esmorzar, principalment a base de botifarra a la brasa. Val a dir que qui ha fet la Ca(u)nicross acompanyat del seu gos tindrà l’oportunitat de poder fer una revisió amb la veterinària Mireia Balliu gratuïtament. Tan sols caldrà que reservin cita a la seva clínica.

Iniciativa a favor de la investigació del càncer i la Campanya de Joguines

Tots els diners que s’han recaptat amb la inscripció, al preu de 6 € per persona i animal, s’han destinat a la investigació del càncer, a través de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer. El seu president, Joan Torner, ha assistit avui al matí a la sortida de la marxa popular, per agrair tant la implicació del CAU com la de les persones que ha volgut sumar el seu granet de sorra.


L’altra finalitat de la Ca(u)nicross organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa ha estat contribuir amb la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut de la demarcació de Blanes-Lloret-Tossa. Es tractava que, qui volgués, podia estalviar-se el 50% de la inscripció portant una joguina, de manera que així pagava 3 €. Un total de 13 participants –humans i animals de quatre potes- s’han acollit a aquesta modalitat.



Data de realització: 12/16/2018 | Data de la darrera actualització: 12/16/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300