Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Maria del Mar Bonet, primera actuació confirmada a les Nits de Marimurtra de Blanes 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2018 06:57:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NITS DE MARIMURTRAMaria del Mar Bonet, primera actuació confirmada a les Nits de Marimurtra de Blanes 2019

La popular cantant i compositora mallorquina és la primera artista confirmada per a l’edició de l’any vinent d’un Festival de Música que ha esdevingut en el referent de la Costa Brava Sud

Quan tot just queden dues setmanes per tancar el present any 2018, els melòmans i amants de passar una estona decididament especial i màgica ja poden anar reservant data a l’agenda de cara al 2019. Això és perquè Maria del Mar Bonet ha estat la primera artista confirmada per a la propera edició del cicle de Les Nits de Marimurtra que organitza la Fundació Carl Faust coincidint amb l’estiu.


Una de les veus femenines més importants e la música catalana omplirà amb la seva poderosa veu l’escenari del Templet de Linné per oferir un concert exclusiu, en la línia de les màgiques nits que des de fa anys s’organitzen al Jardí Botànic Marimurtra. La seva actuació tindrà lloc el divendres 16 d’agost, i les entrades ja es poden comprar anticipadament i en exclusiva al lloc web del festival: www.nitsmarimurtra.cat en qualsevol de les dues modalitats: preferent i general.


Com en els darrers anys, el cicle de Les Nits de Marimurtra 2019 es completarà amb tres altres concerts que acabaran de perfilar la proposta musical, lúdica i cultural més arrelada de la Costa Brava. Això l’ha fet esdevenir en el referent més destacat d’aquesta part del territori, tal com ho confirma ara el fet de poder comptar amb la popular cantant i compositora mallorquina, que va marcar i seguirà marcant tota una època al costat de figures com Lluís Llach, Marina Rossell, Quico Pi de la Serra o Raimon, entre d’altres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/17/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300