Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Valoració positiva del ‘TastABlanes Nadal’ de Blanes amb la perspectiva de fer canvis en la propera edició


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2018 11:14:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Valoració positiva del ‘TastABlanes Nadal’ de Blanes amb la perspectiva de fer canvis en la propera edició

La mostra gastronòmica celebrada dissabte passat va registrar més presència de públic a la tarda-vespre, i també va incloure demostracions d’Art Floral Nadalenc

Els organitzadors de l’edició nadalenca del TastABlanes, l’Associació d’Hostaleria i l’Ajuntament, han coincidint en fer un balanç positiu de la prova realitzada dissabte passat, amb ganes de millorar molts aspectes. Per això, pendents que es faci una valoració a fons, ja han avançat alguns canvis que es volen fer de cara a la següent edició nadalenca del 2019.


TastABlanes Nadal - Fotografia: Marc Romero
D’entrada, es va poder comprovar que el nombrós públic que voltava al centre de Blanes dissabte ho feia més per anar de botigues que no pas per fer un àpat. Això sobretot al matí, ja que en canvi a la tarda el nombre de públic va augmentar sensiblement al TastABlanes. La mostra gastronòmica va aplegar en diversos taulells disposats al Passeig de Dintre un tastet de la cuina que ofereixen 11 establiments de restauració del municipi, en edició adaptada a aquestes festes.


Un dels aspectes que es valorarà modificar és l’horari de funcionament, després que en aquesta primera edició es va fer des del matí fins al vespre, a quarts de 12 de la nit. En aquest sentit, una primera proposta a priori seria eliminar l’horari matinal, així com cercar algun tipus de promoció lligada al comerç i reforçar la difusió.

TastABlanes de Nadal: gastronomia i productes blanencs

Sense moure’s del Passeig de Dintre, el públic va poder degustar des d’una versió per emportar de la típica escudella i carn d’olla nadalenques fins a creps, pastissos casolans, frankfurts, entrepans, croquetes, plats vegans, empanades i un complet repertori de temptacions dolces i salades. Per acompanyar-ho també hi havia dos productes blanencs: cervesa artesana Marina i Cava Laviret.


Taller d'Art Floral Nadalenc
Com a novetat, es van incorporar taules i cadires als dos extrems del recinte gastronòmic per degustar els productes amb més comoditat. Un altre canvi que va haver en relació a les dues edicions del TAB celebrades a principis d’estiu, tant al 2017 com aquest 2018, va ser la incorporació d’un Taller d’Art Floral Nadalenc a càrrec de diverses floristeries de la vila.


Fotografia: Marc Romero
Sigui com sigui, pendents de fer la valoració a fons sobre com va resultar l’experiència, es considera que l’objectiu prioritari –promocionar la gastronomia de la vila- es va tornar a aconseguir. I és que totes tres edicions del TastABlanes han volgut reivindicar que en aquest municipi s’estan fent experiències molt innovadores i atractives per satisfer els paladars més exigents.
Data de realització: 12/17/2018 | Data de la darrera actualització: 12/17/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300