Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de la Costa Brava Sud tanca diumenge la programació professional a Blanes amb ‘El Trencanous’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2018 12:00:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de la Costa Brava Sud tanca diumenge la programació professional a Blanes amb ‘El Trencanous’

L’espectacle de dansa del ‘BCN City Ballet’ està recomanat perquè el públic infantil i adult gaudeixi de la màgia del Nadal, i tindrà lloc diumenge a les 6 de la tarda al Teatre de Blanes

El Teatre de la Costa Brava Sud baixarà el teló de la programació professional el proper cap de setmana amb una peça directament relacionada amb les festes nadalenques que estem ben a punt d’encetar. Es tracta de l’espectacle de dansa ‘El Trencanous’, a càrrec del ‘BCN City Ballet’, que tindrà lloc diumenge vinent, 23 de desembre, a les 6 de la tarda a l’escenari del Teatre de Blanes.


'El Trencanous', del BCN City Ballet
Fotografies: Cristina Duarte
Recomanat perquè el públic infantil i adult gaudeixi de la màgia del Nadal, la trama se situa precisament en la nit de Nadal, quan una família es reuneix al voltant de l’arbre per cantar com cada any les nadales. En aquesta ocasió, però, apareixerà per sorpresa el personatge de Drosselmeyer carregat de regals per a tota la família, i un de molt especial per a la seva neboda Clara: un trencanous amb la figura d’un soldadet.


En els seus somnis, la Clara veu com el soldadet recobra vida i la porta a viatjar pel món de la fantasia, amb danses de diverses cultures: àrab, xinesa, urbana, etc. Un espectacle que, en definitiva, reivindica celebrar els nadals en família, obrint la imaginació i els cors perquè hi entrin altres cultures i compartir nets, avis, pares i mares la màgia que, des de ben petits, se’ns va ensenyar que significaven aquestes festes.

BCN City Ballet, una companyia de dansa sense ànim de lucre

Els intèrprets de l’espectacle són els membres de la ‘BCN City Ballet’, una companyia de dansa sense ànim de lucre formada per ballarins de diversos països d’arreu del món residents a Barcelona. També aplega els guanyadors del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona, un concurs on hi participen ballarins de diverses nacionalitats, seleccionats per un gran jurat internacional que presideix Julio Bocca.

Creada l’any 2008 amb la finalitat d’ajudar als joves ballarins en la seva projecció professional amb beques i residències a les millors escoles i companyies del món, la ‘BCN City Ballet’ es basa en el foment i la difusió de l’art de la dansa amb un repertori creat especialment per a la ocasió. Per això, treballa amb diferents mestres i coreògrafs convivint i compartint les seves experiències, la cultura dels respectius països i el seu talent amb el desig de poder fer arribar l’art de la dansa a tot el públic en general.


Les entrades, al preu de 8 €, es poden comprar anticipadament a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/el-trencanous/918/4/965/, o bé el mateix diumenge a partir de les 5 de la tarda, una hora abans que comenci l’espectacle, a la taquilla del Teatre de Blanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/20/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300