Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua la Jornada de Donació de Sang avui divendres a la Biblioteca Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/21/2018 07:04:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logo donants de sangContinua la Jornada de Donació de Sang avui divendres a la Biblioteca Comarcal de Blanes

En aquesta jornada d’avui les donacions es poden fer en horari partit durant tot el dia : de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Per segon dia consecutiu, la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal de Blanes allotja avui divendres una nova jornada de donació de sang, després que la tarda d’aquest passat dijous es va fer la primera part de la cita que sempre es fa a finals de desembre en aquest municipi. A diferència d’ahir, aquest divendres es pot anar a donar sang durant tot el dia en horari partit: des de les 10 del matí fins les 2 del migdia, i a partir de les 4 de la tarda fins les 8 del vespre.


Biblioteca Comarcal de Blanes - Donació de Sang Dijous 20 de desembre
Les donacions durant aquests dies baixen un 25% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. Segons el Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat, les dues últimes setmanes de l’any són, juntament amb el mes d’agost, els períodes més crítics de l’any. No tan sols perquè tothom, en major o menor mesura, acostuma a canviar els hàbits, sinó perquè precisament és quan és més susceptible que es necessiti disposar de suficients reserves de sang.


El fred i les festes són elements adversos, i a més a més cal tenir en compte que la sang caduca i cal transfondre amb un període de temps determinat. Per promoure una major participació, aquest Nadal tots els donants de sang rebran un regal dels seus amics invisibles, els receptors. Després de cada donació, s’emportaran una postal de persones que han necessitat sang en algun moment de la seva vida i que els han volgut escriure un missatge d’agraïment. D’aquesta manera, donants i receptors sabran que tenen un Amic Invisible. Segurament mai no es coneixeran de tu a tu, però saben que tenen la sang com a vincle comú per sempre.Data de realització: 12/21/2018 | Data de la darrera actualització: 12/21/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300