Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acomiadarà el 2018 el diumenge 30 de desembre amb el XI Concert d’Any Nou de la VBella Banda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/28/2018 03:51:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acomiadarà el 2018 el diumenge 30 de desembre amb el XI Concert d’Any Nou de la VBella Banda

Els músics blanencs actuaran al Teatre de Blanes i comptaran amb les col·laboracions de la ballarina ucraïnesa Anastasia Ustinova, i les cantants Lyudmyla Kuzmenko i Ana Hinojosa

Una població que compta amb una tradició musical tant rica en instrumentistes i compositors com és Blanes no podia acomiadar i donar la benvinguda al traspàs d’any d’una millor manera que no fos amb un concert. Així va ser com fa 11 anys es va instaurar la tradició que el Teatre de Blanes allotgi per aquestes dates el Concert d’Any Nou que protagonitza una formació 100% blanenca: la VBella Banda.


Imatges d'arxiu anteriors Concerts d'Any Nou de la VBella Banda
En aquesta ocasió l’esdeveniment musical tindrà lloc diumenge vinent, 30 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, amb una previsió que la vetllada s’allargui prop de dues hores. Les entrades anticipades ja estan a la venda al web del Teatre de la Costa Brava Sud: https://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/xi-concert-dany-nou/938/2/986/ al preu de 5 €. També es podran comprar el mateix diumenge a la taquilla del Teatre de Blanes dues hores abans del concert, de 5 a 7 de la tarda.

Serà l’11è any consecutiu que se celebra el Concert d’Any Nou, tot i que el d’aquest 2018 es va haver de retardar respecte les dates en què habitualment se sol celebrar –bé a finals de desembre o bé a principis de gener- per motius de salut sobrevinguts d’un dels músics de la VBella Banda. Malgrat tot, el concert d’aquest any es va acabar fent igualment, una mica més tard en el calendari, però no va faltar a la seva cita.

Concert amb dues parts d’estils diferents i innovacions

El XI Concert d’Any Nou seguirà fidel a la tradició que hi hagi dues parts, i en aquesta ocasió seran de dos estils prou diferents. En la primera la VBella Banda oferirà l’essència del què els ha fet coneguts durant tots aquests anys, amb swing i melodies que no falten mai a les seves sessions, com ara el Glenn Miller Medley, el Tribut a Gershwin i la coneguda peça del mateix Glenn Miller, Chattanooga Choo Choo, que van popularitzar durant els anys 40 del segle XX les Andrew Sisters.


A la primera part també s’ha inclòs la nadala Let It Snow, així com un toc molt televisiu: la banda sonora de The Flintstones, una sèrie de dibuixos animats coneguda a l’estat espanyol com Los Picapiedra. Serà a la segona part quan la VBella Banda té reservada una sorpresa al seu públic fidel. A petició popular, han incorporat diversos èxits dels anys 70 i 80 en versions orquestrades: La Dolce Vita, The Best, o bé els poupourrys Michael Jackson Medley, Abba i Rock & Roll Medley.

En aquesta segona part també s’interpretarà tot un clàssic igualment ballable com és I Will Survive, gairebé un himne, així com un altre tema no menys conegut que va popularitzar al 1978 Bonnie Tyler, It’s a Heartache. Finalment, aquesta segona part, així com el concert per afegit, es tancarà amb cançó catalana, amb la peça titulada País Petit.

Col·laboracions estel·lars d’una ballarina i dues cantants

Com sol ser habitual en aquest esdeveniment anual, la VBella Banda comptarà amb col·laboracions estel·lars. En aquesta ocasió seran una ballarina i dues cantants les que contribuiran a fer més lluït el concert, perquè qui durant tots aquests anys actuava com a cantant, l’incombustible Joan Parrilla, finalment s’ha retirat d’aquesta tasca. El substituiran dues cantants: Lydumyla Kuzmenko, que ja havia acompanyat l’excantant de la VBella Banda, i Ana Hinojosa, que s’estrena acompanyant la formació.


Les dues cantants actuaran en algunes peces tant de la primera com de la segona part del concert. Pel que fa a l’altra contribució estel·lar, serà a càrrec d’una ballarina, la ucraïnesa Anastasia Ustinova, que posarà el contrapunt a dues de les cançons de la primera part de la sessió: al Medley de Glenn Miller i al Tribut a Gershwin.
Data de realització: 12/28/2018 | Data de la darrera actualització: 12/28/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300