Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tall d'un carril de circulació amb motiu de les obres a la Plaça de Catalunya - Passeig de la Marina.


Camí de tornada


Menú principalTall d'un carril de circulació amb motiu de les obres a la Plaça de Catalunya - Passeig de la Marina.

- tram comprès entre la Pl. Catalunya i la Pl. Països Catalans - del dilluns 11 al divendres 15 de febrer.
AVÍS


Us comuniquem que amb motiu de les obres de reparació de la canalització del pluvial i serveis, que s'han d'efectuar a la pl. Catalunya amb el c. Méndez Núñez i ps. de la Marina –tram comprès entre la Pl. Països Catalans i la Pl. Catalunya– restarà tallat al trànsit rodat un carril de circulació.

Inici previst de les obres: a partir de les 10 hores del dilluns 11 febrer, amb una durada prevista fins al divendres dia 15 de febrer d’enguany (cinc dies aproximadament).

Per aquesta circumstància, la circulació de vehicles queda establerta temporalment de la següent manera:

- Romandrà tancat l'accés de tot tipus de vehicles –inclosos els de servei públic– a partir de la rotonda de la pl. Països Catalans, amb sentit cap al ps. de la Marina i Pl. Catalunya. Per tant, aquest tram passarà a tenir, provisionalment, un únic sentit de circulació.

- Els vehicles que circulin per la zona centre amb direcció cap al ps. de la Marina, ho podran continuar fent com fins ara.

- El bus urbà, quan arribi a la pl. Països Catalans, –sentit centre urbà- haurà de continuar pel Ps. Catalunya >> C. Ernest Lluch >> Av. Europa >> Av. De L’Estació >> C. Anselm Clave >> Rambla Joaquim Ruyra i Pl. Catalunya, on retornaran als seus itineraris i recorreguts habituals.

Per tant, caldrà que els conductors triïn la millor alternativa per arribar als seus destins previstos. En tot cas, però, podran seguir el recorregut proposat, mitjançant senyalització circumstancial d’orientació, situada al llarg del recorregut.

Us demanem que informeu d’aquests itineraris a totes les persones i serveis que puguin resultar afectades per aquest canvis de circulació.

Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte la Policia Local de Blanes, tel. 972.35.86.66.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Blanes, 5 de febrer del 2019
Àrea de Trànsit i Mobilitat

Avís (651 Kb)

Plànol (392 Kb)Data de realització: 01/09/2017 | Data de la darrera actualització: 02/06/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300