Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viurà el proper dissabte 16 de març la segona i darrera jornada de ‘La Botiga al Carrer’ de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/14/2019 11:07:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viurà el proper dissabte 16 de març la segona i darrera jornada de ‘La Botiga al Carrer’ de l’ABBC

Després que la primera jornada va tenir lloc el passat dissabte 9 de març, els carreres del centre de la vila conviuran dissabte vinent amb la ‘1a Fira de Col·leccionisme Playmobil’

Aquest proper dissabte 16 de març els carrers del centre de la vila allotjaran la segona i darrera jornada de ‘La Botiga al Carrer’, que organitza l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. Per segona setmana consecutiva, se celebra l’acabament de les rebaixes d’hivern traient les seves mercaderies de temporada a peu de carrer amb descomptes i ofertes en tot tipus de productes.


1a jornada de 'La Botiga al Carrer' del 9 de març
La primera jornada de ‘La Botiga al Carrer’ del passat dissabte 9 de març ja va congregar al centre de la vila una gran concurrència de públic. Una trentena de parades que repetiran l’experiència en la segona jornada del 16 de març, ofereixen els millors preus de la temporada als principals carrers on s’instal·len les parades amb diferents propostes: des de roba i complements fins a joguines i articles de bellesa, entre d’altres.

Les parades s’instal·len als carrers Raval Sud, Muralla, Mercaders i Ample, així com en alguns dels vials adjacents on igualment hi ha productes amb prou varietat per triar i remenar amb descomptes molt avantatjosos. ‘La Botiga al Carrer’ funciona des de les 9 del matí i fins les 9 de la nit, si bé és a partir de les 4 de la tarda, quan es talla la circulació de vehicles al Carrer Ample i el centre esdevé en una illa de vianants, quan sol haver una major afluència de persones.


Una vegada més, comprar als comerços de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha tingut un plus de solidaritat. Això és perquè Caixabank, a través de l’Obra Social ‘La Caixa’ entregarà el 2% de la facturació obtinguda durant les rebaixes als comerços de l’ABBC amb els TPV de l’entitat financera a tres entitats socials de Blanes.

El centre compartirà espai amb la ‘1a Fira de Col·leccionisme Playmobil’

En aquesta ocasió la segona edició d’aquest mes de març de ‘La Botiga al Carrer’ que es viurà dissabte coincidirà amb la primera de les dues jornades d’un nou esdeveniment que aquests darrers dies ja ha comptat amb un contundent preàmbul. Es tracta de la ‘1a Fira de Col·leccionisme Playmobil’ que estarà allotjada al Passeig de Mar el cap de setmana del 16 i 17 de mar.


Des del passat 1 de març, 15 establiments de l’ABBC ja allotgen als seus aparadors una avançada a través de la Ruta dels Aparadors Playmobil. El principal atractiu de la ruta és poder anar descobrint diversos personatges Playmobil de gran format que s’amaguen en els aparadors de botigues i comerços distribuïts al nucli històric de Blanes.


Són 15 figures Playmobil gegants que configuren un circuit iconogràfic urbà que, al mateix temps, contribueixen a dinamitzar els carrers. La ruta s’ha pogut fer comptant amb la col·laboració d’establiments de tota mena: des de botigues de joguines, o de roba i llenceria, passant per tendes d’electrodomèstics, farmàcies, òptiques, perfumeries, etc.
Data de realització: 03/14/2019 | Data de la darrera actualització: 03/14/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300