Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Canvis i desviaments de la circulació previstos, a partir de dilluns 25 de març


Camí de tornada


Menú principalCanvis i desviaments de la circulació previstos, a partir de dilluns 25 de març

amb motiu de la remodelació de la ctra. Tordera i la construcció de la rotonda al veïnat de Ca la Guidó


AVÍS
Us comuniquem que amb motiu de la 1 a fase de les obres de remodelació que s'han d'efectuar a la carretera de Tordera (GI-600) -al tram comprès entre la rotonda dels Focs i la cruïlla de l'accés al veïnat de Ca la Guidó-, consistents en la realització d'una sèrie d'actuacions de pavimentació i accessibilitat, construcció d'una nova rotonda i donar continuïtat al carril bici existent, en aquest tram restarà tallat al trànsit rodat el carril de circulació amb direcció Blanes a Tordera.

Inici previst de les obres: Dilluns 25/03/2019, amb una durada prevista fins a finals del mes de juny d'enguany (tres mesos aproximadament).

Per aquesta circumstància, la circulació de vehicles queda establerta temporalment de la següent manera:

- Tots els vehicles que circulen per la rotonda dels Focs, per accedir als veïnats de: Ca la Guidó, Mas Carolet i Mas Florit, hauran de continuar per la ctra. Accés Costa Brava (GI-682) -sentit Blanes a Barcelona- girar a la dreta cap al c. Mas Florit i passar per la carretera de Tordera, on podran continuar circulant com fins ara en ambdós sentits de, circulació Tordera a Blanes i viceversa.

- Els vehicles que circulen per la ctra. Accés Costa Brava (GI-682) i es dirigeixin cap a les carreteres N-II, C-32 i AP-7 -sentit Blanes a Barcelona, Girona i/o Tordera- podran continuar fins a la rotonda Marimurtra, on podran continuar circulant com fins ara.

-El bus urbà (Línia 2), sentit Blanes - Ca la Guidó - Ciutat Esportiva- haurà de continuar per la carretera Accés Costa Brava > c. Mas Florit > ctra. Tordera > c. Ca la Guidó > ctra. Tordera > Ciutat Esportiva Blanes, on retornarà als seus itineraris i recorreguts habituals. (consultar itinerari i parades croquis adjunt).

Per tant, caldrà que els conductors triïn la millor alternativa per arribar als seus destins previstos. En tot cas, però, podran seguir el recorregut proposat, mitjançant senyalització circumstancial d'orientació, situada al llarg del recorregut.

Us demanem que informeu d'aquests itineraris a totes les persones i serveis que puguin resultar afectades per aquest canvi de circulació.

Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte la Policia Local de Blanes, tel: 972.35.86.66.

Àrea de Trànsit i Mobilitat


https://www.blanes.cat/docweb/2019-03-21-rotonda


Comunicat Policia Local

Data de realització: 03/22/2019 | Data de la darrera actualització: 03/28/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300