Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana del 29 al 31 de març diversos actes de l’agermanament amb Ardales


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2019 09:25:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest cap de setmana del 29 al 31 de març diversos actes de l’agermanament amb Ardales

Durant aquests dies Blanes refermarà els lligams institucionals i emotius amb diversos esdeveniments, entre ells un acte institucional i la representació de l’obra ‘Un paseo por Ardales’

Durant el proper cap de setmana del 29 al 31 de març tindran lloc en aquest municipi diverses activitats oficials, lúdiques i culturals amb l’objectiu de refermar els lligams institucionals i emotius que uneixen les poblacions agermanades de Blanes i Ardales. Els actes estan organitzats per l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, l’Arxiu Municipal i el Teatre de Blanes.


Espectacle a benefici dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria
organitzat per l'Associació d'Ardaleños y Amigos de Ardales - 2018
El cicle d’actes s’encetarà divendres al migdia, després que hagi arribat a Blanes una nombrosa delegació de la població agermanada, encapçalada per diversos representants del consistori malagueny. Aquella mateixa tarda la Sala de Plens de l’Ajuntament allotjarà un Acte Institucional que encapçalaran l’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat de l’alcaldessa d’Ardales, Maria del Mar González. També assistirà la delegació malaguenya, així com regidors i regidores del consistori blanenc.

Durant l’acte oficial es farà una retrospectiva històrica dels llaços que uneixen les dues poblacions, a càrrec del tècnic de l’Arxiu Municipal, Aitor Roger, acompanyada de la projecció de diverses fotografies. L’endemà dissabte els actes oficials d’agermanament continuaran amb diverses activitats que culminaran a la nit, amb la representació al Teatre de Blanes de la peça ‘Un paseo por Ardales’.


L’obra s’ha programat perquè tinguin lloc a les 9 de la nit, i anirà a càrrec del Taller Municipal del Teatro de Ardales. El preu de l’entrada és de 10 €, i ja es poden comprar anticipadament a la taquilla del Teatre de Blanes aquesta setmana: dimarts i dijous d’11 a 13 h, així com divendres i dissabte de 19 a 21 h de la nit. També es poden comprar anticipadament a través del web oficial de l’espai cultural: www.teatredelacostabravasud.cat


Finalment, els actes d’agermanament Ardales-Blanes finalitzaran diumenge al matí amb una visita al Jardí Botànic Marimurtra, on la delegació blanenca hi arribarà tot fent un recorregut turístic amb el popular Carrilet. Posteriorment, hi haurà un esmorzar popular al local de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, despre´s de la qual la delegació emprendrà el viatge de tornada.Data de realització: 03/27/2019 | Data de la darrera actualització: 03/27/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300